Megan Fox har lagt en superlekker leppestift. Stilen kler både mørke og lyse, alt du trenger er noen gode produkter og en del mot.
Megan Fox har lagt en superlekker leppestift. Stilen kler både mørke og lyse, alt du trenger er noen gode produkter og en del mot. Vis mer

Sexy

Sensommerens sexy lepper

Enkelt, men farlig sexy.

Publisert
Kveldene begynner alt å bli mørkere. Solbærene begynner å bli modne. Og det preger sensommerens aller heteste sminketrend.

Den amerikanske skuespilleren og trendsetteren Megan Fox stilte nylig på den røde løperen med en enkel, men rålekker makeup. Hun har et gnistrende blikk, og mørke bærfargede lepper. Slik får du også enkelt stilen.

Øyne:


Selv om det er leppene som er det viktigste med denne looken, kan du gjerne legge en lett øyemakeup også. Megan Fox har veldig kraftige farger, med mørkt hår og mørke bryn, så hun tåler dermed godt en lett sotet øyesminkestil. Er du litt lysere, kan du med hell legge en lett rosa, lyselilla eller glitrende beige øyeskygge. Prøv for eksempel Wanted Eyes Palette (kr 450), en av nyhetene fra Helena Rubinstein. De nye produktene har aroma fra lavendel og karamell, og er skapt av mesterkonditoren Pierre Hermé. Han har tidligere skrevet flere kokebøker og er kjent for å lage haute couture-makroner.

Avslutt med en to lag med en god maskara, for eksempel rimelige Define-a-lash maskara (kr 125, Maybelline).

Her er de anbefalte produktene:


Her får du flere sminketips:
 • Slik finner du en øyeskygge som kler akkurat deg
 • Vekk med vinterfjeset
 • Stylistenes hemmelige triks
 • Smink øynene større
 • Få perfekte kysselepper

 • Hud

  Nå på sommeren velger mange å bruke lite eller ingen foundation. Et triks er å bare legge ørlite foundation under øynene og rundt nesevingene, samt på ujevnheter du vil skjule. Dior lanserte i vår en super og lett foudation, kalt Nude (kr 380).

  Vil du ha litt ekstra solbrun glød, kan du prøve Nature's Minerals Bronzer. Det er et bronsepudder laget av mineraler som påføres med sirkelbevegelser på huden (kr 249, The Body Shop).

  Lepper

  Her er det leppene som skal stå i fokus. Start med å legge en holdbar teint på hele leppa. Styr unna liplinere, ettersom de har lett for å sitte mye bedre enn selve leppestiften, og dermed skaper den fryktelig utrendy, avspiste looken med mørk kant og lysere lepper. Vi anbefaler Hot Brights Lips & Cheek til leppene. Det er et to-i-ett-produkt, som også kan brukes til kinnene. Her får du også med en korallfarget lipgloss som gir ekstra glans og mykhet til leppene (kr 199, The Body Shop).

  Over denne legger du leppestiften. Velg så mørk som du tør - nå er det dype nyanser av solbær og plomme som er er mest trendy. Diors nyeste leppestifter kommer i mange lekre nyanser (kr 260).

  Finn stilen som kler deg

  Er du helt grønn på å legge sminke? Her lærer du enkelt å sminke deg som en ekspert

  Årets friskeste makeup er lett, frisk og supersøt. Dette er stilen for deg som vil ha en trendy og yndig makeup. Øynene diskret sminket med en lys og varm farge. Men det er leppene som virkelig skal framheves med dype, knæsje eller sukkersøte rosafarger. Slik får du stilen.

  Få flere tips: Her er alt du trenger for å se bra ut i varmen.
  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer