Ikke bare kan den hvite drikken bidra til å bygge muskler mens du ligger å sover, men studier viser at den også kan redusere risikoen for kreft.
Men hvordan oppbevarer du egentlig melken?
Hvor du plasserer matvarene dine i kjøleskapet ditt har nemlig mye å si for både holdbarheten og smaken, skriver Health.com.
LES OGSÅ: Ikke tin kjøtt på kjøkkenbenken din
Ikke sett melken i kjøleskapsdøren
Selv om gradestokken i kjøleskapet ditt viser at det holder en grei temperatur, vil den likevel variere på de ulike stedene i kjøleskapet.Og det er en kjent sak at oppbevaring og temperatur er veldig viktig for å unngå bakterier, som kan bidra til at maten blir gammel raskere. Hvis gradestokken stiger over sju grader kan faktisk en pakke kjøttdeig bli bedervet etter bare et døgn.
Stedet som er mest utsatt for varme temperaturer er kjøleskapsdøren - der de fleste pleier å sette melkekartongen. Ettersom meieriprodukter spesielt er følsomme for varme, bør du heller sette dem nederst i kjøleskapet - der det er mest kjølig.
La heller kjøleskapsdøren inneholde sennep, ketsjup, tacosauser og andre matvarer som ikke har like lett for å bli bedervet.
LES OGSÅ: Krydderet som kan hjelpe deg ned i vekt
Husk å vaske matvarene godt
Men det er ikke bare temperaturene i kjøleskapet som er viktig. Ekspertene anbefaler også at du vasker og tørker alle ferske matvarer før du legger dem inn i kjøleskapet.Ja, til og med hvis det står at salaten er vasket fra før.
Etter at de er vasket bør du sørge for å oppbevare matvarene i forskjellige poser i kjøleskapet. Et smart grep for å øke holdbarheten er å stikke hull på posen du har lagt dem i.
Før du skal tilberede grønnsaker kan du også la dem ligge i en bolle med vann og litt salt, for å bli kvitt alt som måtte være av smuss.
Den beste måten å bli kvitt bakterier er likevel å koke dem, og det trenger absolutt ikke bety vasne grønnsaker. Bare 30 sekunder i en kasserolle med kokende vann gjør under verker.
LES OGSÅ: Sett kaffegruten i kjøleskapet