Sex

Sex er best etter fire år

Derfor bør du og partneren din også komme dere over treårskrisa.

FEIRER FIRE ÅR I ÅR: (F.v.) Tony Parker og Eva Longoria, Angelina Jolie og Brad Pitt, Jennifer Garner og Ben Affleck.
FEIRER FIRE ÅR I ÅR: (F.v.) Tony Parker og Eva Longoria, Angelina Jolie og Brad Pitt, Jennifer Garner og Ben Affleck. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


Stem her!

Er du enig i at sexen er best etter fire år?Du vil nyte den beste sexen når du har vært sammen med partneren din i fire år, skriver den britiske avisa Daily Star.

Hvem er best i senga?

Hvorfor? Fordi det nemlig tar så lang tid før vi tør å slippe oss helt løs i senga.

Sex er like bra, både før og etter fire år
 
147 (53%)
Nei, sex er best før fire år
 
65 (24%)
Ja, sex er best etter fire år
 
64 (23%)

Supersex i Hollywood

Det betyr at flere kjendispar har det bedre sammen enn noensinne.

Disse kvinnene har den beste sexen

Brad Pitt (45) og Angelina Jolie (33) begynte for eksempel å date i 2005, etter å ha møtt hverandre under innspillingen av «Mr and Mrs Smith» - som betyr at de nå er inne i sitt fjerde år som par.

Tom Cruise (46) og Katie Holmes (30) har vært sammen like lenge, det samme har Eva Longoria (34) og hennes ektemann, basketballspilleren Tony Parker (27), og Ben Affleck (36) og Jennifer Garner (37).

Test deg selv: Hva er din type?

Mer selvsikre og eventyrlystne

En undersøkelse gjort blant 3000 personer viser at de fleste har et bedre sexliv etter å ha vært sammen med partneren sin i 50 måneder. Da følte de seg på sitt mest sexy og mer selvsikre med tanke på egen kropp.

Ta testen: Hvor bra er sexlivet ditt?

60 prosent innrømmet også at dette var tiden de følte seg mest villige til å prøve nye ting på soverommet. 2 av 3 mente også at elskovsakten hadde en tendens til å bli mer lidenskapelig med årene.

Disse kvinnene får bedre orgasmer

En talsmann for Phillips Intimate Massagers, som utførte undersøkelsen, sier:

- Det er oppmuntrende å se at så mange par sier at sexlivet blir bedre og bedre. Studien viser at sex, som andre sider av et parforhold, også vil vokse og utvikle seg med tiden.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer