Sex

Sexen han drømmer om

Menn er ikke så enkle som du tror.

Menn drømmer om dyrisk og sensuell sex og liker også å underkaste seg, men alt til sin tid. Foto: www.imagesource.com
Menn drømmer om dyrisk og sensuell sex og liker også å underkaste seg, men alt til sin tid. Foto: www.imagesource.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Menn vil ikke alltid ha en kjappis med deg på toppen. Hva han har lyst på endrer seg i takt med både hormoner og tidspunktet på dagen.
 • Derfor bør du ha sex i kveld
 • Sexen han drømmer om
 • Sprit opp favorittstillingen
 • Når han vinner i sport

  Etter at din utkårede har scoret mål på bedriftslaget i fotball eller har fått lønnspålegg, da er han mest sansynlig klar for en kjapp en opptil veggen eller hvor som helst der det er mulig å ha en liten hyrdestund. - Når menn vinner i sport, uavhengig av om de spiller selv eller bare ser på tv, eller når de opplever suksess i arbeidslivet, da øker testosteronnivået i kroppen deres, sier antropolog og forfatter av Why we love, Helen Fisher. Med andre ord er han proppfull av testosteron, og det eneste som står i hodet på ham er å få av deg klærne og ha sex med deg. Dette kan sammenlignes med at han alltid har lyst om morgenen.- Før klokken ti er sexlysten hans på topp og han er mest sannsynlig klar når du er klar, ifølge Fisher. Tips: Når han begynner å skryte av de sportslige bragdene han har utført, få ham til å være stille ved å kle sakte av deg, uten at du sier ett ord, og gjerne mens du berører deg selv. - Å se deg naken kan øke testosteronnivået hans ytterligere og kickstarte lysten hans, sier Fisher. Og etter at du har torturert ham i noen minutter: - Ha stående sex, hvor han løfter deg opp og du har bena rundt livet hans, gir ham en dyrisk utfordring – og han kan se brystene dine, sier Yvonne K. Fulbright, forfatter av The Hot Guide to Safer Sex. Og vær heller ikke redd for å vise med lyd, kroppsspråk og oppmuntrende tilrop hvordan du vil ha det. - Det kan føre til en mer intens orgasme for begge, sier Fulbright.

  Når han har opplevd noe uvanlig

  Kvinner er ikke alene om å tenne på sensuell berøring og nytelse i sakte film. Noe av det vanligste menn klager på når det kommer til sex er faktisk manglende eller for lite berøring under akten, ifølge The Hite Report on Male Sexuality. Men når er det han ønsker seg slik sex? Ifølge ekspertene, så er menn i humør til sensuell sex når de har opplevd noe nytt eller uvanlig. - Når dere opplever nye ting frigjøres det dopamin, noe som trigger begjæret, sier Fisher. Teltturen kan med andre ord bli en minnerik opplevelse, og det kan også filmkvelden. Dersom dere velger rett film. - Dersom dere for eksempel ser en skrekkfilm eller gjør noe risikofylt som trigger adrenalinet får ham til å ville føle seg nærmere deg, via sex, sier hun. Tips: Neste gang dere rappellerer ned en fjellside eller har vært på en spennende biltur til et nytt sted dere begge likte, ta ham etterpå med hjem og introdusér ham for et nytt og sensuelt lite triks, som en tantrisk stilling. Eksempel: Sett deg naken på fanget hans og se ham inn i øynene mens dere beveger dere i sakte film. Tenk sensualitet og intimitet fremfor rå sex.

  Når han har opplevd noe ubehagelig

  Sjansen er stor for at han etter en hel dag sammen med din støyende familie eller en ubehagelig samtale med sjefen, trenger sex som ikke krever så mye av ham. - En begynnende angst øker både dopamin – og testosteronnivået i kroppen hans og kombinert med uttmattelse som følge av en røff arbeidsdag kan få ham til å ønske seksuell avkobling uten mye innsats, sier Fulbright. Dessverre, så er mange menn stresset og lider av prestasjonsangst når det kommer til sex. - Siden menn er så programmert til å jobbe for sex, så vil han føle seg lettet når du fjerner det presset. Dersom han kan legge seg tilbake og føle seg seksuelt tatt vare på, da øker det følsomheten hans for berøring, sier psykolog og sexterpeut, Geoffry White. Tips: Når du merker at han er stresset, hvisk ham i øret at han bare skal legge seg ned og slappe av. Deretter, dra av ham t-skjorten og kyss ham fra nakken og helt ned til veiviseren på magen hans. Han vil like at du fortsetter å ta styringen ved å sette deg øverst, men gjerne bak fram. - Da vil manndommen hans direkte stimulere klitoris med minimal egeninnsats fra ham. Bare husk å stramme til i skjedemuskulaturen, det gir dere begge bedre orgasmer, sier Yvonne K. Fulbright, forfatter av The Hot Guide to Safer Sex.LES OGSÅ:
 • Sex i det fri
 • Sex med klær på
 • Sannheten om g-punktet
 • Kunsten å gå bakveien
 • Få det gøy med sexleketøy
 • Slik får du ham dit du vil
 • Lær deg å snakke sexy i senga
 • Erogene soner du ikke visste om
 • Få spontaniteten tilbake i sexlivet
 • 21 små triks for storslagen sex
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.