Sex

Sexleketøy du ikke visste du hadde

Bananer og agurker, javel. Hjemmet ditt bugner faktisk av sexleketøy - om du våger å være kreativ.

Et tørkle kan være greit å ha i nattbordskuffen, i tilfelle lystene kommer snikende. Foto: www.imagesource.com
Et tørkle kan være greit å ha i nattbordskuffen, i tilfelle lystene kommer snikende. Foto: www.imagesource.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Trenger dere å piffe opp sexlivet? Gå på skattejakt i skuffer og skap da vel. Dere finner garantert flere ting å leke med enn bananer og agurker.

 • Sex i det fri
 • Slik blir du god i senga
 • Slik får du het sommer-sex
 • Frisk opp med fantasier

 • 1. Tørklet

  Bind din kjærestes håndledd fast til sengestolpen, men pass på så du ikke binder for stramt. Det skal ikke gjøre vondt, men han skal heller ikke komme løs med én gang.

  Pass opp for: Å overdrive, med mindre dere begge er med på leken. Det opphissende ligger i hjelpeløsheten og det å overgi seg til den andre, så ikke misbruk tilliten.

  Dette får dere ut av det: En pirrende følelse av kontroll, eller en pirrende følelse av å bli kontrollert.

  For den vågale: Bind ham på hender og føtter, og bind et skjerf foran øynene hans. Bytt på å være bundet og å være hersker/herskerinne.

  2. Piknik-kurven

  Pakk en deilig nistekurv og overrask din kjære med en erotisk skogtur han sent vil glemme. Hent ham på jobb, kjør til et herlig diskret sted og slå dere ned på en myk tue. Ha gjerne en bok med, som dere kan lese høyt fra. Kanskje har du aldri våget å lese den berømte Sangen om den røde rubin? Tidspunktet blir aldri mer riktig.

  Pass opp for: Maur, mygg og stikkende barnåler.

  Dette får dere ut av det: Sex og frisk luft er som jordbær og champagne. Det er herlig å ligge nakne sammen og kjenne lyset, luften og gresset mot huden.

  For den vågale: Sørg for å ha sex et sted der dere kan bli oppdaget.
 • Sex i det fri

 • 3. Vaskemaskinen

  Under en helt alminnelig kokvask kan det skje saker og ting. Legg et håndkle på toppen av maskinen og bruk gjerne en stol dersom han ikke når opp.

  Pass opp for: Knapper som åpner døren mens programmet kjører.

  Dette får dere ut av det: Vaskemaskinen er en naturlig vibrator, og mye morsommere å leke med enn en vannseng. Sjekk også hva sentrifugeringsprogrammet kan friste med av herlige vibrasjoner, dersom du er lysten på en god gammeldags hompetitten-hompetatten.
 • Få det gøy med sexleketøy

 • 4. Datamaskinen

  E-poster kan brukes til annet enn rundskriv og møteinnkallelser. Varm opp kjæresten din ved å sende små søte beskjeder hele dagen i gjennom. Fortell at du savner ham og gleder deg til å kysse og ta på ham.

  Dette får dere ut av det: Forventningenes glede er ofte den største, og ved å bruke hele dagen til elektronisk lek har dere gitt dere selv et effektivt forspill.

  For den vågale: Knips noen pikante bilder av deg selv og send din kjære, eller lek fremmede og lev ut rollen per e-post.
 • I modus for sex

 • 5. Lenestolen

  Bestig din kjære mens du ser ham inn i øynene. Støtt hendene dine på skuldrene hans og legg beina på armlenene.

  Pass opp for: Flekker på stoltrekket.
 • Sprit opp favorittstillingen

 • 6. Hånddusjen

  Ta en dusj sammen. Mannen står bak og bruker dusjen på hennne, mens han kysser henne i nakken eller på munnen, dersom hun vrir hodet litt.

  Pass opp for: at vannet blir for varmt eller for kaldt. Verken kuldegys eller varmesjokk er direkte opphissende.

  Dette får dere ut av det: Ett ord: orgasmegaranti.

  For den vågale: Ta dusjen i egen hånd. Bruk den i alle vinkler på mannens bakdel og testikler.

  7. Bordet

  Finn et bord i riktig høyde. Et allminnelig spisebord er for høyt for de fleste, så ha eventuelt et par telefonkataloger klare, som han kan stå på. Legg en dyne eller et tykt mykt pledd på bordet. Hun kan med fordel legge bena på skuldrene hans, og han kan holde rundt anklene hennes.

  Pass opp for: Spisse kanter og vaklevorne bordbein.

  Dette får dere ut av det: Bordsex gir mannen mye bevegelsesfrihet. Samtidig har han mulighet for å stimulere klitoris med fingrene sine.

  For den vågale: Prøv det lave sofabordet. Hun ligger på magen, mens han løfter henne litt opp og bestiger henne bakfra. Denne stillingen stimulerer også g-punktet.

  8. Bilen

  Det er nå han vil gi henne rett i at det var lurt å kjøpe stasjonsvogn og ikke en liten, men snerten sportsbil. Nøkkelen til god sex i bilen er nemlig muligheten til å legge ned setene.

  Pass opp for: Å vente med avkledningen til dere er inne i bilen, med mindre dere ivrer etter å pådra dere hekseskudd. Eller: Ha sex med klærne på.

  Dette får dere ut av det: Sjansen til å føle dere som ungdommer på sekstitallet.

  For den vågale: Det er mye som kan gjøres mens man kjører, men en skogsvei er å anbefale fremfor motorveien i rushtiden.
 • Få spontaniteten tilbake i sexlivet

 • 9. Speilet

  Har dere allerede en speilgarderobe på soverommet, så er det bare et spørsmål om å omplassere sengen. Dersom dere ikke har det, løft ned entré-speilet og still det ved siden av sengen.

  Pass opp for: Å bli så opphengt i speilbildet at dere blir selvbevisste, eller glemmer hverandre. Din partner bør alltid få hovedoppmerksomheten.

  Dette får dere ut av det: Dere blir med ett kikkere, uten at det får noen av dere til å føle seg «erstattet» med noe annet eller noen andre.

  For den vågale: Heng speilet i taket.

  10. Isterninger og andre terninger


  Isterninger kommer du ikke unna. Ta en i hånden eller i munnen og lek deg nedover kroppen hans. Det er kun fantasien som setter grenser her, men det kan være en fordel å håndtere én isbit om gangen, for begge parters skyld.

 • Erogene soner du ikke visste om

 • Dere har kanskje også en yatzyterning liggende? Skriv opp noen frekke forslag til hva dere kan gjøre for eller med hverandre når terningen faller på 1, 2, 3, 4, 5 eller SEX.

  Dette får dere ut av det: Når det gjelder isbiter, så er det slik at jo større kontrasten er mellom to typer stimuli, jo kraftigere reagerer sanseapparatet på dem. Å veksle mellom kald is og en varm tunge er en effektiv måte å sette en erotisk stemning på.

  Begge deler er med på å tilføre litt lek i forholdet og «moro er det beste afrodisiakum», ifølge Paul Joannides, mannen bak boken The Guide to Getting It On.

  Kilde: I FORM

  LES OGSÅ:
 • Sextips for sjenerte
 • Slik sex vil kvinner ha
 • Slik sex drømmer han om
 • Sprit opp favorittstillingen
 • Den store stillingsguiden
 • Et tørkle kan være greit å ha i nattbordskuffen, i tilfelle lystene kommer snikende. Foto: www.imagesource.com
  Et tørkle kan være greit å ha i nattbordskuffen, i tilfelle lystene kommer snikende. Foto: www.imagesource.com Vis mer
  Husk å stikke en liten pakke med prevensjon inn mellom maten i nistekurven. Foto: www.imagesource.com
  Husk å stikke en liten pakke med prevensjon inn mellom maten i nistekurven. Foto: www.imagesource.com Vis mer
  Det blir garantert hompetitten hompetatten dersom dere tar vibrasjonen til vaskemaskinen til hjelp. Foto: www.imagesource.com
  Det blir garantert hompetitten hompetatten dersom dere tar vibrasjonen til vaskemaskinen til hjelp. Foto: www.imagesource.com Vis mer
  En av feilene menn gjør i senga er at de starter forspillet for sent. Ergo hold flørten varm med elektroniske kjærlighetsbrev. Foto: www.imagesource.com
  En av feilene menn gjør i senga er at de starter forspillet for sent. Ergo hold flørten varm med elektroniske kjærlighetsbrev. Foto: www.imagesource.com Vis mer
  Hånddusjen er den sikreste hjelperen for orgasmelystne kvinner. Foto: Imagesource
  Hånddusjen er den sikreste hjelperen for orgasmelystne kvinner. Foto: Imagesource Vis mer
  Dere trenger ikke bestandig ha sex på soverommet. Ha spontan sex med klærne på i stedet, for eksempel på spisebordet. Foto: www.imagesource.com
  Dere trenger ikke bestandig ha sex på soverommet. Ha spontan sex med klærne på i stedet, for eksempel på spisebordet. Foto: www.imagesource.com Vis mer
  Det kan være en fordel å gå med skjørt dersom dere planlegger å ha sex på bilturen. Foto: Image Source
  Det kan være en fordel å gå med skjørt dersom dere planlegger å ha sex på bilturen. Foto: Image Source Vis mer
  Ice, ice, baby.. Å veksle mellom kald is og en varm tunge er en effektiv måte å sette en erotisk stemning på. Foto: www.imagesource.com
  Ice, ice, baby.. Å veksle mellom kald is og en varm tunge er en effektiv måte å sette en erotisk stemning på. Foto: www.imagesource.com Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer