Godt for deg - og miljøet: Samme lader kan heretter brukes på samtlige leketøy fra Fun Factory. Foto: Fun Factory
Godt for deg - og miljøet: Samme lader kan heretter brukes på samtlige leketøy fra Fun Factory. Foto: Fun Factory Vis mer

Sexleketøy

Sexleketøyene som er miljøvennlige

Du kan nyte dem med god samvittighet.

Publisert


SEXLEKETØY

Har du sexleketøy?Den innovative sexleketøyprodusenten Fun Factory har nå kommet med en lader som passer samtlige sexleketøy de heretter lager.

Slik spares miljøet for forurensende batterier, og du slipper å rote rundt i nattbordskuffen etter riktig lader til leketøyene dine.

 • Den store sexleketøytesten 2009

 • Fun Factory har ikke til hensikt å tjene penger på denne laderen, så prisen er 59 kroner.

  Ja
   
  60 (61%)
  Nei
   
  39 (39%)

  Tror på suksess

  Cecilie Kjensli er redaktør for sex- og samlivmagasinet Cpunktet.no og innehaver av nettbutikken CecilieKjensli.no. Hun har tatt Fun Factorys nyvinning inn i sortimentet, og tror konseptet blir en suksess.

 • De sykeste sexleketøyene

 • - Inntil nylig har jenter kun tenkt på utseende og funksjon når det gjelder valg av sexleketøy. Men nå som de også har fått muligheten til å gå for et miljøvennlig alternativ som ikke bare ser kult ut, men som og er mer funksjonelt, velger mange å tenke grønt. Om de gjør det fordi det er trendy, eller fordi de har et ekte engasjement vet jeg ikke, men det er uansett en vinn vinn situasjon. Dette utstyret er fett! mener Kjensli.

 • Kunsten å onanere

 • - Flinkeste gutten i klassen

  - At det er Fun Factory som kom opp med tanken om en lader til samtlige leketøy i den nye miljøvennlige serien Click'n'Charge, forundrer meg ikke. Sjefen sjøl - Dirk Bauer - er sivilingeniør og konkurranseinstinktet hans gjør han til den flinkeste gutten i klassen. I framtiden vil alle produkter fra Fun Factory benytte samme grønne teknologi. Det samme kommer de andre gode merkevarenavnene i bransjen også gjøre, tror Kjensli.

  - Og har du lyst til å oppgradere og lurer på hva du gjør med din gamle vibrator: Ikke sleng den i søpla. Kast den heller på en miljøstasjon, oppfordrer Kjensli.

  Flere grønne gleder

  En rekke av sexleketøyene på markedet inneholder giftstoffer som polyvinylklorid (PVC) og ftalater, som kan være skadelig for både deg og naturen. PVC ansees som et av de mest miljøskadelige plaststoffene og ftalater kan være hormonforstyrrende.

 • Ta testen: Hvor bra er sexlivet deres?

 • Hardcore miljøvernere sverger til sexleker av glass og tre, men det finnes faktisk et storstilt utvalg av pirrende, økologiske sexleketøy der ute for deg som vil ha ekstra ren samvittighet etter sengegymastikken.

  I Skottland har noen ildsjeler åpnet butikken Organic Pleasures, hvor de utelukkende selger miljøvennlige sexleketøy og -artikler. Også utvalget av sexy undertøy er av økologisk framstilte stoffer.

  Organic Pleasures garanterer at alle kremer, salver og oljer er økologisk framstilt, og at alle leketøy er allergivennlige, biologisk nedbrytbare, resirkulerbare og fri for giftstoffer. Og ja - de har nettbutikk, så produktene er lette å få tak i også for oss som bor i Norge.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer