Sex

Sexråd fra 15 kvinner

Les hva som reparerte sexlivet deres.

Sex trenger ikke å bli kjedelig, men du må faktisk gjøre noe selv. Foto: colourbox.com
Sex trenger ikke å bli kjedelig, men du må faktisk gjøre noe selv. Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det handler nemlig om spillet og rammen rundt, ikke om å ligge på ryggen og vente på at noe skal skje, skriver nettportalen Ivillage.
 • Sex for viderekomne
 • Slik blir du god i senga
 • Slik sex drømmer han om
 • Sannheten om G-punktet
 • Kunsten å gå bakveien
 • Det kom frem da nettstedet ba om lesernes beste tips. Her er svarene:

  1. Gjenskap første møte

  - Når sexlivet vårt beynte å hangle begynte jeg å tenke litt over hvordan andre kvinnner ser på mannen min om de treffer ham for første gang og det ga meg lyst til å imponere ham. Jeg kjøpte meg nytt undertøy, stod opp litt tidligere enn ellers for å hoppe i dusjen med ham, slike ting.. Slik fant vi igjen den sexy stemningen, sier en av Ivillages lesere.

  2. Ert hverandre

  - Noen ganger når vi våkner og hører barna, så kysser og koser vi litt før vi står opp likevel. Slik holder vi på hele dagen i gjennom, stjeler blikk og små kyss i stedet for å stikke oss unna å bare få det unnagjort. Vi liker dette spillet, det gjør det litt spennende.

  3. Spill på lysten

  - Mitt problem var at jeg kunne ha lyst på sex før han kom hjem fra jobb, men innen han kom hjem var jeg sliten. Hver gang jeg følte lysten begynte jeg derfor å legge et skjerf eller noe annet erotisk under hodeputen hans. Slik kunne han finne en sexy beskjed fra meg selv om jeg var for sliten til å ta initiativ til sex når han kom hjem.

  4. Litt high-tech

  - Jeg begynte å sende mannen min frekke fantasi-scenarier per e-post. Jeg føler meg ofte litt beklemt i virkeligheten, men jeg er modigere når jeg kan skrive dem ned. Det har også gjort underverker å få tankeme hans på gli på den måten.

  5. Lei en «voksenfilm»

  - Det finnes faktisk enormt mange sexfilmer der ute som ikke er sjåvinistiske på noen måte. Jeg liker en som er laget av en sexterapeut og som er mer en instruksjonsfilm. Du lærer masse om hvordan du effektivt kan stimulere noen, men på en ikke-truende måte.

  6. Kom dere bort

  - Vi liker å dra på piknik når været tillater det og har funnet et sted for oss selv. Noen ganger bader vi nakne der, og som regel tar det ene det andre.

  7. Vær sjef

  - Å fortelle hva partneren min skal gjøre med meg er utrolig opphissende. Noen ganger reagerer han nemlig med å bli enda mer tent enn meg.

  8. Sexy komplimenter

  - En gang ble vi stående foran speilet og han kom opp bak meg og begynte å kle av meg mens han fortalte hvor godt han likte hver del av kroppen min. Komplimenter er en fin måte å øke temperaturen på, og neste gang var jeg ikke sen om å gjengjelde dem.

  9. Shopping sammen

  - Vi hadde planlagt en date, kledde oss opp og dro inn til byen. Etter middagen trodde jeg kvelden var over, men det viste seg at han hadde planlagt en liten omvei om en sexbutikk. Det var utrolig spennende å bare kaste seg ut i det slik, det er jo så mye man kan finne på egentlig.

  10. Skap komfort

  - En kveld etter at vi hadde vært ute på byen tilbød han seg å kjøpe take away og ta med til leiligheten vår. Imens luftet jeg rommet, tente stearinlys og tok på meg en fin nattkjole. Da han kom tilbake så jeg hva han tenkte og kjente at det «passet» bra siden akt føltes så tilrettelagt. Jeg gikk rett bort til ham, sa at jeg hadde hatt lyst på ham hele kvelden og ba ham om å..

  11. Vær litt sammen

  - Les et kapittel i en bok sammen hver kveld. Spis druer, drikk vin eller lek med erotiske leketøy. For min mann og meg handler dette om å sette av tid til erotikk og sensualitet, det fører til en spennende kveld uansett hvordan den ender.

  12. Alle sansene

  - Jeg har begynt å putte litt kanel på en bakeplate, skrur på ovnen og lar døren stå litt på gløtt. Dette fyller huset med duften av nystekte kjeks og får mannen min i godt humør, sier en svært så kreativ leser.

  13. Ta hintet

  - Jeg liker det når vi beskriver hva vi har lyst til å gjøre med hverandre før vi gjør det. Det bygger opp forventningene og får det til å kile nedentil.

  14. Lag en regel

  - Vi har laget en regel om at vi ikke skal h asex i den sammestillingen mer enn en gang i uka. Slik blir sex litt spennende og noe nytt hele tiden.

  15. (For)spill til lyst

  - Jeg utfordret en gang partneren min i et spill. Den som vant kunne få det han eller hun ville. En morsom måte å komme i gang på.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer