Menn

Sextingene han ikke skjønner

Du trenger ikke denne - for du har jo meg...

Sextingene han ikke skjønner
Publisert
Sist oppdatert
Tristan Taormino og Lou Paget, kvinnelige forfattere og seksuelle rådgivere, gir deg oversikten over seks ting som menn kan ha en tendens til å misforstå , skriver WebMD.
 • Slik holder han lenger
 • Her er klassikerne:

  1. Jeg vet hva du vil ha

  Menn tror gjerne at de vet hva kvinner vil ha etter å ha sett utallige kvinner ha sex på film og gjort seg noen erfaringer selv også. Men sannheten er at ingen kvinner er like, og de ligner sjelden på de kvinnene som har sex som jobb. Noen kvinner kan ha sex for sexens skyld, andre igjen trenger å føle seg emosjonelt knyttet til partneren under akten. Og mellom disse to ytterpunktene finnes en rekke ulike varianter. Mer om hva menn bommer på i senga finner du her.
 • Slik blir du god i senga
 • 2. Du trenger bare meg

  Selvsagt trenger hun ingen andre menn enn deg, men flertallet kvinner trenger å få stimulert klitoris for å nå klimaks. Noen ganger betyr dette mye arbeid for deg og henne selv, og noen ganger orker hun ikke det eller hun blir sår inntil hun nærmer seg og må avbryte. Dersom en kvinne likevel kjenner at hun trenger å få en orgasme, så er ofte en vibrator tingen. Problemet er bare at menn har en tendens til å tro at det er noe galt dersom en kvinne trenger en vibrator. For du har jo ham? Tenk på vibratoren din som en assistent, ikke et substitutt for det du har i buksene. La den gjøre én ting, mens du gjør nytelsenn komplett ved å gjøre andre ting.Mer om vibrerende hjelpemidler finner du her.
 • Slik shopper du sexleketøy
 • Sexleketøyenes 10 på topp
 • 3. Du føler det samme som meg

  Menn har en tendens til å tro at sex føles likt for menn og kvinner, men sannheten er at det er stor forskjell på hva som skal til for at menn og kvinner skal få lyst, tenne og oppnå nytelse.En mann kan gå helt fra konseptene bare ved å føre penis inn i henne, mens kvinner ikke føler så mye «bare» av dette. Innsiden av vagina er langt mindre sensitiv enn penishodet hans, akkurat som hos ham så sitter faktisk en kvinnnes mest intense lystpunkter på utsiden av vagina.Mer om hvordan hun kan oppnå maksimal nytelse kan du lese her.
 • Den store supersexguiden
 • 4. Du kan få orgasme vaginalt

  De fleste menn vet i dag hva en klitoris er og hvor de finner den. Men det betyr ikke at de forstår seg på den. For mer enn tretti år siden kom boken «The joy of sex» som satte klitoris i sammenheng med den kvinnelige orgasmen. Men oppfatningen om at alle kvinner også kan få orgasme vaginalt, den eksisterer fremdeles. Slik er det imidlertid ikke.«Min kone klarer ikke å få orgasme uten klitoral stimulering, vær så snill å hjelpe meg..» er fremdeles noe som går igjen i brevene til Tristan Taormino og Lou Paget. - Da blir det litt fristende å svare: Hva er problemet, sier de til WebMD. Mer om den kvinnelige orgasmen kan du leseher.
 • Erogene soner du ikke visste om
 • 5. Du er kåt når du er våt

  En kvinne kan være tent og klar nedentil uten å føle at hun er tent. Trikset er derfor å ikke gå videre før hun sier at hun er klar. Noen kvinner blir dessuten våtere enn andre, og hvor mye naturlig fuktighet en kvinne utvikler varierer med menstruasjonssyklusen, stress og medisiner. Mer om hva som gir kvinner lyst kan du lese her.
 • Den store glidemiddel-guiden
 • 6. Sex er handling, ikke ord

  Mange menn er stille under akten, men hvordan skal hun da vite hva du synes er godt? Akurat som menn setter pris på litt hjelp verdsetter også kvinner noen direksjoner, og sukk, stønn og godlynte grynt holder ofte lenge. - Og ikke under noen omstendighet (med mindre du vet at det er noe hun tenner på) er det ok å dytte hodet hennes ned i skrittet ditt uten å si et ord, sier Tristan Taormino til WebMD.Mer om å snakke i senga kan du lese her.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.