Sex

Sextips for folk flest

Er ikke porno, sexleker og rollespill din greie? Sjekk dette.

Sextips for folk flest
Publisert
Sist oppdatert
Her er tipsene for deg som synes enkelte sexråd kan bli litt i overkant, skriver Oprah.com:
 • Nyt mer med selvtillit
 • Finn din indre sexgudinne
 • 20 ting kvinner fortjener
 • 1. Bekledning

  Typisk råd: Å kle seg for sex er en del av spillet, så hva med å leke sykepleier eller sexy hushjelp? Rådet for folk flest: Dersom du ikke er en fransk hushjelp, ikke kle deg som en. Vær deg selv: ethvert antrekk er sexy dersom det omslutter en lysten og lidenskapelig kvinne.

  2. Kommunikasjon

  Typisk råd: En del av det å prate sexy er å vite hvilket språk du og partneren din snakker. Rådet for folk flest: Slitsomt.. Taushet er gull, bruk kroppsspråket ditt for alt det er verdt i stedet.

  3. Setting

  Typisk råd: Dersom dere bestemmer dere for å ha sex i det fri, pakk en liten «nistekurv» som inneholder favorittlekene dine: en fjær, et skjerf, et vibrerende egg? Rådet for folk flest: Overlat litt til tilfeldighetene. Finn et sted dere kan være i fred og la naturen gå sin gang uten noe fiksfakseri.

  4. Filmkveld

  Typisk råd: Lei en skikkelig hardcore voksenfilm og se den sammen med partneren din. Rådet for folk flest: Å se totalt fremmede ha sex på tv er overvurdert. Lei i stedet en film med seksuelle undertoner, og la den legge føringer for resten av kvelden.

  5. Selvtillit

  Typisk råd: Skriv ned positive ting om deg selv, som: Jeg er sexy eller Jeg har fine øyne. Bær dem alltid med deg i lommeboken din. Rådet for folk flest: Ikke skriv ned noe med mindre du vil risikere at de havner på veggen på dametoalettet, og dessuten: Du vet at du er sexy, hvorfor skrive det ned?

  6. Erogene soner

  Typisk råd: Fremhev dine mest erogene soner. Litt solpudder i utringningen, litt skimrende rouge på brystvortene dine.. Rådet for folk flest: Vis deg frem gradvis, og husk at mørket er din venn. Bruk de andre sansene dine først, og tenn så et lys eller to..
 • 50 feil menn gjør i senga
 • 50 feil kvinner gjør i senga
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer