Sex

Sextips for hverdagsfolk

Har du litt lyst, men er litt sliten, menstruell eller oppblåst? Få smarte råd her.

Frister ikke sex i kveld? Her er knepene som får dere til å ombestemme dere raskere enn dere rekker å si: Kjære, jeg har litt vondt i hodet. Foto: www.imagesource.com
Frister ikke sex i kveld? Her er knepene som får dere til å ombestemme dere raskere enn dere rekker å si: Kjære, jeg har litt vondt i hodet. Foto: www.imagesource.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Noen ganger kan sex gi selvtilliten et løft selv om tidspunktet ikke er «perfekt». Her er knepene som loser deg enkelt rundt tre typiske hverdagsproblemer. Ikke lysten i det hele tatt? Les gode råd fra Peder Kjøs her.
 • Ta testen: Hvor bra er sexlivet deres?
 • Ta testen: Hvor vågal er du i senga?
 • Ta testen: Hvor sexy er du?
 • 1. Du føler deg oppblåst

  Mål: Å skjule magen og fjerne litt av fokuset på kroppen din som akkurat denne uken er oppblåst og føles slapp. Dette kan du enkelt gjøre ved å beholde noen klesplagg på under akten, noe som faktisk kan være vel så sexy som å være helt avkledd. Stilling: I stedet for å eventuelt legge deg på ryggen iført t-skjorte, knel fremover i sengen og hvil vekten på armene dine mens du setter rumpa i været. Denne stillingen er utrolig visuelt opphissende for ham og du kan berolige deg med at lårene dine ser flatterende ut når du står slik og midjen likeså. Dersom du plasserer hendene hans på hoftene dine slipper du dessuten at hendene hans vandrer til steder du ikke har lyst å ha fokus på... Triks: Dersom han elsker å ha sex med deg med lyset på, hvorfor ikke sørge for at belysningen er så flatterende som mulig? Sett nattbordlampen på gulvet sammen med noen stearinlys eller lek dere med en lommelykt. Du kan også sette bind for øynene hans, så slipper du å tenke på den oppblåste magen eller de andre såkalte «lytene »dine. Variasjon: Dersom du likevel velger å gå for misjonærstillingen, gi den en sexy piff ved å strekke armene over hodet ditt og ta tak i hodegjerdet eller veggen bak det. Du kan også med fordel la ham binde hendene dine med et skjerf. Vips, så har du både strammet opp magen og piffet opp sexen.
 • Sex uten komplekser
 • 2. Du er sliten

  Mål: Å måtte gjøre null innsats, men likevel få orgasmer som får deg til å sovne umiddelbart etterpå. Stilling: Du ligger antagelig allerede på siden, så bare løft på rumpa så han kommer til og stram lårene dine for maksimal friksjon mens hendene hans, eller dine, stimulerer klitoris. For å gjøre det hele litt mer sexy, slipp deg løs og vær ikke redd for å vise med lyder og kroppsspråk at du nyter det som skjer. Triks: Dersom du halvsover, så gjør antagelig det seksuelle systemet ditt det også. Juks gjerne med litt glidemiddel. Spar også mer energi ved å droppe de vanlige inn og ut-støtene og gå for en vuggende side til side-bevegelse i stedet. Variasjon: Dersom du ikke engang gidder å kreke deg til soverommet, hvorfor ikke ha sex i tv-stolen i stedet? Sett deg på fanget hans og se til at fotbladene dine støtter seg på stolsetet. La ham holde deg rundt livet og løfte deg opp og ned. Eller, hva med å si at det i dag er din dag, og beordre ham til å gi deg oralsex der du ligger bedagelig? Oppkvikkende.
 • Rydd vei for sex
 • 3. Du har mensen

  Mål: Sex som ikke får deg til å sprette opp og ned eller som setter fokus på den oppblåste magen – og som ikke involverer vasking av sengetøy rett etterpå. Selv om mange kvinner ikke vil ha sex i denne perioden så blir de fleste mer opphisset når i denne perioden enn ellers. Sex løser dessuten opp kramper som følge av menssmerter. Stilling: Dusjen er det optimale valget. Varmt vann som renner nedover magen din virker beroligende og det er hygienisk og lettvint. Still deg med ansiktet vekk fra dusjstrålen og støtt deg mot veggen. Ved å stille deg på tærne kan du skyve rumpa opp og ned og på den måten styre tempoet. Triks: Det er en fordel at du kan styre showet siden en kan oppleve ubehag i underlivet eller magen, men hvem har sagt at du skal slepe ham med deg helt til soverommet? Sexguru Tracey Cox hevder at de lett vaskbare flatene på kjøkkenet der for en grunn og sier: Ha sex på kjøkkenbenken mens du har beina rundt livet hans og styr støtene ved å bevege underlivet ditt forsiktig opp og ned!Variasjon: Dersom støtene likevel gjør vondt, be ham trekke seg ut og gni penishodet mot klitoris i stedet mens du kjæler med kjønnet hans - eller vær ærlig og si at du kunne hatt godt av en orgasme i dag, men du orker ikke penetrering eller å gi noe særlig tilbake og spør om han vil hjelpe deg med et sexleketøy mens dere kysser.
 • Orgasmens ABC
 • Den store orgasmeguiden
 • Kvinner blir like fort opphisset som menn
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer