Sex

Sextips for sjenerte

Gode råd til deg som vil slippe deg litt mer løs i senga.

Snille piker kommer til himmelen, slemme piker kommer dit de vil, er det noe som heter. Foto: Retna UK / Retna UK All Over
Snille piker kommer til himmelen, slemme piker kommer dit de vil, er det noe som heter. Foto: Retna UK / Retna UK All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Snille piker kommer til himmelen, slemme piker kommer dit de vil, er det noe som heter. Sikkert er det i hvertfall at akkurat på soverommet kan det være greit å ikke være for «snill» og sjenert. Her er gode råd for hvordan du kan slippe deg litt mer løs.

 • Få lyst på lyst
 • Derfor bør du ha sex i kveld

 • 10 veier til het sommer-sex
 • Sprit opp favorittstillingen


 • Dyd er ikke alt

  - Pene, pyntlige jenter maser ikke om å bli tilfredsstilt. Ideelt sett har de ikke behov i det hele tatt – da kan mannen få dårlig selvtillit, da er de individualistiske og egoistiske, da er de ikke uskyldige og rene nok. I tillegg er kvinnekroppen «skitten» og på sin egen underlige måte usynlig, sier KKs egen samlivsekspert Peder Kjøs.

  Han råder kvinner til å slippe seg litt mer løs.

  - For å bli kvitt disse sperrene er det viktig å kjenne seg selv og sin egen kropp, og godta seg selv som en som ønsker, vil, krever og har lyst, ikke bare som en som skal vokte ryktet og dyden, sier han.

  Vil du lese mer om akkurat dette? Les sannheten om kvinner og sex her.

  De beste rådene

  Men hva, helt konkret, kan man gjøre dersom man er litt for «snill» i senga? Brenda Della Casa, forfatter av Cinderella Was a Liar, har en rekke tips basert på flere tusen samtaler med menn og kvinner.

  Listen hennes får du her:

  1. Vær entusiastisk:

  Vi er lært opp til at vi ikke skal prioritere sex, ergo: endre den vranglæren. Vis at du har lyst og at du er tent – med hele deg. Tørre å møte blikket hans og overrask ham ved å sende ham erotiske sms-er eller vekk ham på en utreadisjonell måte.

  Usikker på hva som tenner menn mer enn noe annet? Les Peder Kjøs guide her.

  2. Snakk deg til lyst

  Du er ikke alene om å føle at sexy snakk i senga ikke sømmer seg. Men å like sex ikke er usømmelig på noen måte, det gjør deg bare menneskelig. Fortell at du liker det han gjør med deg og ikke vær redd for å be om noe spesielt i senga. Hva med å invitere ham til en aldri så liten «nødt eller sannhet», mens dere deler en flaske vin?

  Krangler dere støtt og stadig? Nøkkelen ligger i kommunikasjonen. Les tipsene her.

  3. Digg deg selv:

  Hvorfor i all verden skulle du ikke det, for han digger deg jo? Du får bedre sex av å fokusere på hvor vill han blir når du fanger ham mellom beina dine enn å tenke på om de er nybarberte eller ei. La ham se deg!

  - Det er viktig å huske at enhver kvinnekropp er en manns drømmekropp, sier KKs samlivsekspert, psykolog Peder Kjøs.

  Er selvtilliten din som en jojo? Les noen råd å ha i bakhodet her.

  4. Kjenn deg selv:


  Dersom du synes onani er pinlig, så er du i godt selskap. Men ikke slå deg til ro med det og bestem deg for at det er for sent å prøve. Dersom du skal ha håp om å nå klimaks fordrer det at du lærer kroppen din å kjenne.

  Og når du har øvd deg litt på egenhånd er det på tide å invitere partneren med på moroa. Tipsene får du her.

  5. Ros ham:


  God gammeldags smiger går alltid rett hjem hos det motsatte kjønn. Menn liker å vite at de er best på det de gjør, om det så er å få golfballen i det avgjørende hullet eller om det er i sengehalmen det store slaget står.

  Usikker på hvordan du snakker i senga? Nybegynnertipsene får du her.

  6. Spill på det visuelle:

  Det er ikke for ingenting at kvinnelige pornoskuespillere beholder støvlettene på i senga og alltid er iført det fineste undertøy. Dette kan man ta lærdom av, så hvorfor ikke utnytte til det fulle at han er hakket mer visuell enn deg?

  Skorter det på kreativitet når det kommer til påkledning? Les tipsene for sex med klær på her.

  7. Ikke døm ham:

  Sjenerte skammer seg når de fantaserer om sex med to menn. Frigjorte jenter ber derimot ber partneren om å late som han er en fremmed. I stedet for å dømme ham for fantasiene hans, del fantasier med hverandre i stedet. Fantasier er en naturlig del av sexlivet, og dersom han fantaserer om trekant betyr det ikke at han aller helst ville hatt med venninnen din i senga.

  Les hvordan du frisker opp med fantasier her.

  8. Utforsk kroppen hans:


  Du har antagelig en idé om hva som fungerer for ham. Derfor gjør du det igjen og igjen. Frigjorte jenter slår seg ikke til ro med det og liker å prøve nye ting. Et tips er at neste gang du bruker hendene på penisen hans, glem at den er en gammel kjenning og utforske den på nytt.

  Lurer du på hvor han er følsom for stimuli? Les om erogene soner her.

  9. Vær egoistisk:

  Om det er en manikyr eller en ny fuktighetskrem, husk at du alltid fortjener litt ekstra velvære. Dette kan få lysten til å våkne. Føler du deg sexy, blir du sexy.

  Føler du deg litt klønete i senga? Peder Kjøs vet råd. Les tipsene her.

  10. Vær generøs:

  Snille piker ser på oralsex som en «gave», noe som blir gitt ved spesielle anledninger. Sex bør ikke rasjoneres, ifølge Brenda Della Casa. Tips: Finn ut hva han liker, og så lenge du er komfortabel med det: gjør nettopp disse tingene.

  LES OGSÅ:
 • Sex i det fri
 • Sex med klær på
 • Sannheten om g-punktet
 • Kunsten å gå bakveien
 • Få det gøy med sexleketøy
 • Slik får du ham dit du vil
 • Lær deg å snakke sexy i senga
 • Erogene soner du ikke visste om
 • Få spontaniteten tilbake i sexlivet
 • 21 små triks for storslagen sex
 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer