Sex Og Samliv

Sextipsene vi ikke får nok av

Disse fem sakene klikket vi mest på i 2014!

SEX: I denne saken tar vi for oss hvilke fem saker om sex som har klikket best i løpet av året!  Foto: Igor Mojzes - Fotolia
SEX: I denne saken tar vi for oss hvilke fem saker om sex som har klikket best i løpet av året! Foto: Igor Mojzes - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: At enkelte temaer blir lest og snakket om mer enn andre er en velkjent sak, ogsex-relaterte saker er klassiske eksempler på nettopp dette.

I denne artikkelen vil vi oppsummere hvilke saker som engasjerte dere mest i løpet av året som snart er over.

Men først: hvorfor er vi egentlig så opptatt av sex?

- Sex er jo en veldig viktig del av livet vårt.  Mange føler nok at sexlivet deres kunne vært enda bedre, og synes derfor at det er interessant å lese saker som kan være løsningen på problemene deres.

- Noen synes også at det er underholdende å lese om sex - saker som er ment som informasjon kan gjerne være litt opphissende å lese. Seksualopplysning kan godt fungere som en veldig mild form for porno, samtidig som det gir oss ideer og veiledning både til praksis og til fantasien, forteller Peder Kjøs, som er spesialist i klinisk voksenpsykologi og KKs faste ekspert innen sex- og samliv, til KK.no.

Her får du en smakebit på de fem mest leste sex-relaterte sakene vi har hatt i 2014!

LES OGÅ: - Alle har godt av å gå til parterapi

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer