Sex Og Samliv

Sextipsene vi ikke får nok av

Disse fem sakene klikket vi mest på i 2014!

SEX: I denne saken tar vi for oss hvilke fem saker om sex som har klikket best i løpet av året!  Foto: Igor Mojzes - Fotolia
SEX: I denne saken tar vi for oss hvilke fem saker om sex som har klikket best i løpet av året! Foto: Igor Mojzes - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: At enkelte temaer blir lest og snakket om mer enn andre er en velkjent sak, ogsex-relaterte saker er klassiske eksempler på nettopp dette.

I denne artikkelen vil vi oppsummere hvilke saker som engasjerte dere mest i løpet av året som snart er over.

Men først: hvorfor er vi egentlig så opptatt av sex?

- Sex er jo en veldig viktig del av livet vårt.  Mange føler nok at sexlivet deres kunne vært enda bedre, og synes derfor at det er interessant å lese saker som kan være løsningen på problemene deres.

- Noen synes også at det er underholdende å lese om sex - saker som er ment som informasjon kan gjerne være litt opphissende å lese. Seksualopplysning kan godt fungere som en veldig mild form for porno, samtidig som det gir oss ideer og veiledning både til praksis og til fantasien, forteller Peder Kjøs, som er spesialist i klinisk voksenpsykologi og KKs faste ekspert innen sex- og samliv, til KK.no.

Her får du en smakebit på de fem mest leste sex-relaterte sakene vi har hatt i 2014!

MORGENSEX: Det å ha sex om morgenen kan gi deg en ekstra god start på dagen. Foto: REX/Caiaimage/All Over Press
MORGENSEX: Det å ha sex om morgenen kan gi deg en ekstra god start på dagen. Foto: REX/Caiaimage/All Over Press Vis mer

LES OGÅ: - Alle har godt av å gå til parterapi

1. Derfor bør dere ha morgensex

Ja, det å droppe kveldskosen til fordel for litt morgensex kan faktisk ha flere positive fordeler – både for deg og partneren din.

En av fordelene med det å ha morgensex er at man er relativt opplagt, for som du sikkert har merket er det ikke alltid like lett å tenke på sex når hodet treffer puten om kvelden.

Det er heller ingen hemmelighet at mange par ikke legger seg samtidig hver eneste kveld– som regel er den ene dødstrøtt, mens den andre ønsker seg litt etterlengtet alenetid foran tv-en. Da kan det å ha morgensex være løsningen på den manglende kveldskosen.

Les hele saken her!

LES OGSÅ: Slik vekker dere sex-gnisten igjen

2. Stillingene du garantert vil elske

Den kvinnelige orgasmen kan være både kompleks og forvirrende, og mens noen når klimaks både titt og ofte, er det andre som aldri klarer å få orgasme under samleie.

Er du en av de sistnevnte?

Da gjør du og partneren din lurt i å prøve et par nye stillinger - hva slags stilling man velger har nemlig mye å si for hvorvidt man oppnår orgasme eller ikke. I denne saken har vi tatt for oss tre stillinger som garantert vil ta deg til himmels.

Les hele saken her!

DIRTY TALK: Det å hviske noen frekke ord i øret til partneren din er lov, men er han eller hun ikke forberedt på det kan være det ikke faller i smak.  Foto: (c) RCWW, Inc./RCWW, Inc./Corbis/All Over Press
DIRTY TALK: Det å hviske noen frekke ord i øret til partneren din er lov, men er han eller hun ikke forberedt på det kan være det ikke faller i smak. Foto: (c) RCWW, Inc./RCWW, Inc./Corbis/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Har du nådd din seksuelle gullalder?

3. Dette bør du aldri si under akten

Når det kommer til det å ha et godt sexliv er det ingen tvil om at god kommunikasjon før, under og etter akten er viktig.

Det er selvsagt lov å veilede og fortelle partneren din hva du liker, men kommer kommentarene på løpende bånd kan du fort drepe stemningen og gjøre hele seansen litt klein.

I denne saken har vi tatt for oss de tre verste tingene du kan si i senga, og ifølge eksperten er det å snakke om hva du har gjort med dine tidligere partnere et stort FY-FY!

Les hele saken her!

LES OGSÅ: Vi har mer sex i 30-årene

4. «Juks» deg til klimaks

Det å skulle nå klimaks er ikke alltid like lett når man ikke har en vibrator eller kjæreste tilgjengelig – heldigvis finnes det råd!

Her har sexekspertene gitt sine beste tips til hvordan vi kvinner kan oppnå orgasme etter orgasme helt på egenhånd - og med forskjellige baderomsartikler.

Les hele saken her!

NÅ KLIMAKS: Du trenger verken en vibrator eller kjæreste for å nå klimaks.  Foto: Piotr Marcinski - Fotolia
NÅ KLIMAKS: Du trenger verken en vibrator eller kjæreste for å nå klimaks. Foto: Piotr Marcinski - Fotolia Vis mer

LES OGSÅ: Derfor bør du få en orgasme i dag

5. Disse stillingene bør du være obs på

Sex kan fra tid til annen være like slitsomt som en hard treningsøkt - vi har bena i været, lener oss på knær, balanserer på hendene og beveger hofta mer enn vi vanligvis gjør i løpet av en hel dag. Da er det kanskje ikke så rart at det er fort gjort å få en sexskade!

I denne saken har vi tatt for hvilke stillinger du og partneren din bør være ekstra oppmerksomme på – i alle fall hvis en av dere sliter med rygg, knær eller hofter!

Vi kan gi deg et hent: misjonærstillingen er ikke så uskyldig som mange tror.

Les hele saken her!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer