Helse & Livsstil

Sexy for enhver pris

Når du tror alt er utprøvd og sex-livet atter begynner å bli kjedelig, kan du trøste deg med at det alltid finnes nye måter å krydre hverdagen på. Sexy eller latterlig? Døm selv.

Dita von Teese har gjort stripping stuerent med sine burlesk-show.
Dita von Teese har gjort stripping stuerent med sine burlesk-show. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Seksuell åpenhet er et mantra i vår tid, og snart vet vi kanskje alle hva naboen synes er best av SM-lek og regntøy-sex. Heldigvis finnes det alltid noen som er villige til å flytte grenser, slik at hverdagen atter kan bli spennende og sexy.

Kjendisene får gjerne sexlivet sitt brettet ut uten at de har bedt om det, men innimellom letter de selv på sløret og forteller hva de gjør for å holde gløden ved like. Her er et par av de mer pussige eksemplene:

 • Burlesk-artisten Dita von Teese, som inntil nylig var gift med den i seg selv høyst bisarre Marilyn Manson, sverger til gammeldagse remedier for å holde seg sexy. «Hvis du bruker riktig type hofteholder og strømper, kommer det til å forandre livet ditt,» sier Dita ifølge The Sun.

 • Skuespillerinnen Kate Beckinsale må innimellom være borte fra ektemannen Len Wiseman, men de to vet hvordan de skal holde temperaturen oppe. Når de er adskilt, tyr de til webkameraer for å få det til å funke. «Han gir meg ordre om hva slags antrekk jeg skal bruke foran webkameraet,» sier Beckinsale, også iføle The Sun.


 • LES OGSÅ:
 • Test deg selv: Hvor vågal er du i senga?
 • Kvinner tenker mest på sex


 • Ett eksempel på et menneske som strekker seg litt ekstra for å gjøre sexlivet ditt mer pussig, er mannen bak, øh, celebritybuttplugs.com (NB - potensielt støtende tekstinnhold). Ja, du leste riktig. Dette selskapet, som etter eget utsagn er drevet av en «bitter og hatefull mann» hvis navn er ukjent, spesialiserer seg på ideen om at enkelte kjendiser burde vært plassert der sola aldri skinner. Skulle ikke George W. Bush, Paris Hilton eller Mel Gibson stå på ønskelista i så måte, kan du bestille ditt eget spesialdesignede leketøy for 125 dollar.


  LES OGSÅ:
 • iPod-vibratoren er her
 • Nordmenn på vibratortoppen
 • Femina.no: Kvinners topp 10 sex-leketøy
 • Femina.no: Neppe full pupp


 • En annen ikke spesielt subtil, men kanskje mer estetisk appellerende måte å krydre hverdagen på, er rett og slett å skaffe seg litt sexy møblement. Da tenker vi ikke på den ultralekre skinnsofaen du har siklet på i månedsvis, men virkelig sexy saker fra den nederlandske møbeldesigneren Mario Philippona. På sexyfurniture.nl kan du se hans brede spekter av snasent møblement, som kombinerer kvinnelige former med organisk arkitektur.

  Resultatet er kanskje ikke et spisebord du vil be svigermor sette seg ned og spise søndagssteken ved, men kanskje noe for budoaret?

  Hett forhold: Skuespillerinnen Kate Beckinsale foretrekker webcamsex når hun og mannen er langt fra hverandre.
  Hett forhold: Skuespillerinnen Kate Beckinsale foretrekker webcamsex når hun og mannen er langt fra hverandre. Vis mer
  Celebrity buttplug: George W Bush, eller «George Dubya Tush» koster 19.95 dollar og kommer med fårete ansiktsuttrykk, slik vi er vant til. (Foto: produsenten)
  Celebrity buttplug: George W Bush, eller «George Dubya Tush» koster 19.95 dollar og kommer med fårete ansiktsuttrykk, slik vi er vant til. (Foto: produsenten) Vis mer
  Full pupp-skap: Er du på jakt etter et skap som kan romme en flaske vin og noen glass, men synes utvalget på Skeidar er i tristeste laget, kan Boobycase være noe for deg. Begge puppene åpner seg og avslører en «hylle i hylla». Prisen på puppestellet er 9 995 Euro. (Foto: sexyfurniture.nl)
  Full pupp-skap: Er du på jakt etter et skap som kan romme en flaske vin og noen glass, men synes utvalget på Skeidar er i tristeste laget, kan Boobycase være noe for deg. Begge puppene åpner seg og avslører en «hylle i hylla». Prisen på puppestellet er 9 995 Euro. (Foto: sexyfurniture.nl) Vis mer
  Bord utenom det vanlige: Øh, ja. Vi er strengt tatt litt usikre på hva denne dingsen skal brukes til, men det er kanskje en fin stumtjener for klær som trenger å strekkes litt? Modellen heter 4legs og koster 7995 Euro, skinnskjørt (?) inkludert.
  Bord utenom det vanlige: Øh, ja. Vi er strengt tatt litt usikre på hva denne dingsen skal brukes til, men det er kanskje en fin stumtjener for klær som trenger å strekkes litt? Modellen heter 4legs og koster 7995 Euro, skinnskjørt (?) inkludert. Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer