Føtter

Sexy sommerføtter på 1-2-3

Det hjelper ikke om sandalene kommer fra Manolo Blahnik når føttene stinker. Vi viser deg hvordan du blir sandalklar med enkle grep.

Sexy sommerføtter på 1-2-3
Publisert
Sist oppdatert
Nødhjelp i veska når du
bruker åpne sandaler

 • Neglefil
 • Neglelakk
 • Plaster mot gnagsår
 • Kjølende fotspray
 • Foot petals - små gelépads til å legge mellom fotsålen og skoen når du bruker høye hæler. De forhindrer at du glir i skoen, beskytter foten og er helt usynlige. Koster 70-100 kr.


 • Fotbad
  Plasser føttene i et deilig fotbad. Ikke bruk for varmt vann. Fyll vannet med et spesialprodukt for føtter. Du kan også bruke grønnsåpe, som virker desinfiserende, mineralsalt eller vanlig såpe. Ikke bli sittende for lenge med føttene i vann. 10 minutter er nok!

  Fil i vei!
  Bruk en fotfil og fjern rester av hard hud. Ikke ta for hardt i - det er bedre å file lite og ofte, enn mye og sjelden. Unngå fotfiler av stål. En peelingkrem til slutt fjerner død hud og gir god massasje. Skyll av etter bruk. Kaldt vann aktiverer blodsirkulasjonen!

  Klipp neglene
  Klipp neglene rett av, og fil dem i fasong. Vær forsiktig med å klippe eller file dem for langt ned i kantene - det kan gi inngrodde negler.

  Neglebånd
  Bruk den spisse enden av en neglefil, eller eventuelt en spesialpinne for neglebånd, og skyv neglebåndene ned. Det samme redskapet er perfekt til å rense under neglekanten.

  Smør deg inn
  Masser føttene med en fet krem. Har du ikke et spesialprodukt for føtter, så velg en tykk body lotion som ikke er for fet. En fotbalsam trekker lettere inn i huden og er et godt alternativ til krem og lotion. Det fins en rekke spesialprodukter for alle mulige forskjellige behov, fra kløende føtter til sprukken hud. Fri gjerne til en snill ektemann eller kjæreste for ekstra velvære!

  Mot sprekker
  Hvis du har sprekker i føttene, fins det midler mot dette som er vel verdt et forsøk. Prøv for eksempel Scholls cracked heels creme (cirka 65 kr på Apotek og Vita m fl).

  Høyt i været
  La kremen trekke godt inn mens du sitter eller ligger med føttene hevet, for eksempel på armlenet til sofaen.

  Renselse
  Fjern alle rester av gammel lakk med en neglelakkfjerner. Det kan av og til være nødvendig å bruke en vattpinne for å komme til i kantene. Tørk av.

  Lekker lakk
  Bruk en underlakk, det gjør at neglene ikke så lett gulner.

  Eksperthjelp
  Besøk gjerne en fotterapeut et par ganger i året. For å holde det jevnlig ved like må du gå cirka annenhver måned.  Podexine, en ny, komplett fotpleieserie til føttene. Serien inneholder fire forskjellige fotpleieprodukter. Priser rundt hundrelappen.
  Podexine, en ny, komplett fotpleieserie til føttene. Serien inneholder fire forskjellige fotpleieprodukter. Priser rundt hundrelappen. Vis mer
  Sixtus fotbad (kr 100).
  Sixtus fotbad (kr 100). Vis mer
  Sixtus fotbalsam til slitne føtter.
  Sixtus fotbalsam til slitne føtter. Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer