Neglelakk

Si det med neglelakk

Lindsay Lohans særpregede manikyr kom litt i skyggen av fengselsdommen. Her får du oppskriften på «fuck u»-neglene.

Si det med neglelakk
Publisert
Sist oppdatert
Lindsay Lohan (24) kommer til å ha mye tid til både neglestell og ettertanke de neste dagene. Denne uka flytter hun inn på ei celle i regionalfengselet for kvinner i Lynwood i California. Etter at hun skulket et avvenningskurs, må hun både tilbringe 90 dager i en trang celle og 90 dager på avvenning.

Batikk og stikk i retten

På rettssakens siste og avgjørende dag, la ikke rampejenta skjul på hva hun mente om saken. På venstre langefingernegl hadde hun den svært tydelige beskjeden «fuck u» skrevet med tusj.

LES OGSÅ: Slik skal neglene være nå

Det var likevel lakken under det høytropende utsagnet som fanget vår oppmerksomhet. En batikk-/marmoreringsdesign i duse pasteller preget nemlig neglene til den unge lovbryteren.

Gjør det selv

Å få til en lignende manikyr hjemme, er slettes ikke så vanskelig som man skulle tro. Det krever litt tid og tålmodighet, men følger du denne oppskriften, er du straks klar for å pryde dine egne negler med et budskap til verden.

Se hvordan du gjør det skritt for skritt:


Utstyret du trenger er heller ikke spesielt fancy: en kopp med vann, ei nål og litt vaselin – og neglelakk i ønskede farger, så klart. Noe å prøve seg på før neste tur på stranda, kanskje?

LES OGSÅ: Ser neglene dine slik ut?

Dekorerte kjendiser

Lindsay Lohan er ikke den eneste kjendisen som liker å dekorere neglene sine. Tennisesset Serena Williams observeres stadig med intrikat designede negler både på og utenfor banen. Skuespiller Mischa Barton liker både sjakkruter og prikker, mens Katy Perry er spottet med Union Jack så vel som polkadotmønster.

Se bilder av kjendisneglene:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer