Singel

Singel på Valentine's Day?

Her er fem ting du kan glede deg over som slett ikke har noe med kjærlighet å gjøre.

SINGEL PÅ KJÆRLIGHETENS DAG: Det føles kanskje som om du er helt alene på denne jord akkurat i dag, men det finnes ting du kan trøste deg med. Foto: patronestaff - Fotolia
SINGEL PÅ KJÆRLIGHETENS DAG: Det føles kanskje som om du er helt alene på denne jord akkurat i dag, men det finnes ting du kan trøste deg med. Foto: patronestaff - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Nå er den straks her igjen. Denne «kjærlighetens dag».

Valentine’s Day er langt fra like viktig her til lands som i USA, men den har en tendens til å dytte hjerteballonger og Facebook-kjærlighetserklæringer oppunder nesa på de single av oss likevel.

Har du en tendens til å bli litt nedfor av at «alle andre» later til å ha et perfekt kjærlighetsliv denne dagen? Det må vi prøve å gjøre noe med!

Det er på tide å slutte å se på det å være singel som en sykdom eller en forferdelig ting. Det er faktisk bevist at det å være singel er sunt, og du har jo bare ikke truffet den rette enda. Du trenger heller ikke en mann i livet ditt for å være hel.

Dette er selvsagt noe du har hørt før, og vi vet hvor nytteløst det kan føles. KKs livsstilscoach Christine Otterstad sier du må starte med holdningen din.

- Gjør det beste ut av hver eneste situasjon du er i i livet, og om du for øyeblikket er singel, så gjør det aller beste ut av nettopp det. Lykke er en holdning, så begynn med den, sier hun.

one woman waiting dinning in silhouettes on white background Foto: snaptitude - Fotolia
one woman waiting dinning in silhouettes on white background Foto: snaptitude - Fotolia Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg har jo ikke vært singel i seks år

Tenk over det som er bra

Sett deg selv først, og tenk over alt det bra du har i livet ditt.

- Ta en titt på det livet du lever som singel. Jeg vedder på at du kan komme opp med ganske mange flotte punkter som du er fornøyd med.

Det gjelder å ha riktig fokus. Legg fra deg tankene om at du ikke er bra nok.

- Dette med å ha det bra trenger ikke ha noe å gjøre med hvilken mann du deler liver med eller hvor mange beilere du har. Derfor vil jeg si at riktig fokus er den viktigste faktoren på dager du synes er tunge, sier Otterstad.

Ikke drukne i selvmedlidenhet i dag. Ta med disse fem punktene i betraktningen!

KJØP DET SELV: Pynt huset med ferske røde roser, og kos deg med hjerteformet sjokolade.    Foto: nolonely - Fotolia
KJØP DET SELV: Pynt huset med ferske røde roser, og kos deg med hjerteformet sjokolade. Foto: nolonely - Fotolia Vis mer

1. Du kan spise sjokolade uten dårlig samvittighet
Det er ingen hemmelighet at det selges litt ekstra konfekt og søtsaker i forkant av Valentine’s Day. Det beste med å være singel? Du kan nyte dem helt alene. Gå til innkjøp av litt hjerteformet sjokolade og dropp sunnhetsmaset for en kveld.

2. Du kan pynte huset med røde roser
Selv om du kanskje ikke mottar en stor rød bukett i dag, er det da ingenting i veien for at du kan kjøpe en selv. Å pynte huset litt ekstra med nye blomster på en fredag slår aldri feil. I tillegg er de ofte billigere denne dagen!

LES OGSÅ: Spis sjokolade og gå ned i vekt

RØDT OG ROSA: Valentine's Day er en perfekt anledning til å kle deg i disse fargene.    Foto: All Over Press
RØDT OG ROSA: Valentine's Day er en perfekt anledning til å kle deg i disse fargene. Foto: All Over Press Vis mer

3. Du kan kle deg i rødt og rosa
Du har sikkert hørt utallige ganger at fargene rødt og rosa aldri må brukes sammen. Men, denne kombinasjonen fortjener absolutt en ny sjanse. Fordelen i dag er at det er ingenting i veien for å ta på den røde favorittkjolen og rosa tights. Det er jo kjærlighetsdagens farger! Rosa er dessuten superhot denne sesongen. Bryt ut av den monokrome vintergarderoben, og nyt det.

4. Du kan dra ut med dine single venninner
Du er ung, du er fri – og kanskje har du en rålekker ny kjole hengende i skapet? Bruk den i dag! Bli fin på vin og skap en kveld for minneboka.

5. Du kan ha «Sex- og singelliv»-maraton hele kvelden
Sprett den fine flaska med prosecco som har stått i skapet og ventet på en fin anledning, og start på sesong én. Om det er noen som kan få deg til å føle deg litt bedre er det Carrie, Samantha, Charlotte og Miranda! Kanskje får de deg til og med til å sette pris på å slippe mannfolkproblemene akkurat nå.

Sist, men ikke minst: Det er helg! Kooooooos deg!

Denne saken har tidligere vært publisert på KK.no, men er hentet frem igjen til glede for nye lesere!

 

 

 

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer