Singel

Singel på Valentins-dagen?

Ingen grunn til å sitte alene og sture. Slik feirer du dagen med stil.

Rekk tunge til alle de kvalme parene på Valentinsdagen. Foto: Image SourceAll Over Press
Rekk tunge til alle de kvalme parene på Valentinsdagen. Foto: Image SourceAll Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Singel? Er tanken på Valentinsdagen deprimerende?Her får du tipsene som får selv de lykkeligste av dine opptatte venninner til å ønske de var single for én dag.
 • Slik nyter du single-livet
 • Vorspiel med «Reisesjekken»

  Synne Hellum Marschhäuser (22) har planene klare for lørdagen. Hun har invitert – fortrinnsvis sine single venner – til Valentins-vorspiel. - Jeg tenker å sette fram litt rosa punsj, kanskje bake muffins med rosa glasur – også skal vi spille «Reisesjekken».For dere som ikke husker sjekkeprogammet som hadde stor suksess på TVNorge med Helge Hammelow-Berg på 90-tallet, gikk det for seg slik:Hver deltaker hadde tre beilere. Disse satt bak en skjerm mens de ble stilt spørsmål. På basis av denne informasjonen valgte deltakeren ut én av dem, og sammen dro de til en eller annen romantisk destinasjon for å bli «bedre kjent».- Det kan nok bli et problem at vi kjenner hverandre så godt. Heldigvis skal hun jeg bor med ha en gjeng over også. Så da blir det en fin blanding. Vi kan også vrenge om stemmen og gi litt feilopplysninger for å gjøre det hele litt mer mystisk.Selve prosessen er altså temmelig lik originalprogrammet. Gevinsten er imidlertid ikke fullt så eksotisk. En romantisk weekend til fjerne strøk er nemlig byttet ut med en tur på byen. Men kanskje sjansen for å finne noen er god likevel?- Det er jo selvsagt noe som kan skje på ethvert vorspiel. Det hadde vært utrolig kult hvis det hadde skjedd!
 • Den ultimate flørteguiden
 • Flere gode singel-forslag

  Nettstedet Click har flere forslag for single. 1. Dra på venninneturFå med venninnegjengen og dra bort i helga. Hopp på et billigfly til London, dra på hytta eller ta danskebåten for den saks skyld. Hva og hvor som helst dere ønsker. Noe så enkelt som å bytte miljø en gang i blant kan faktisk gjøre livet litt mer spennende.
 • Menn er overflødige
 • 2. Ta en spa-dagIkke vent på at noen skal skjemme deg bort. Gjør det selv. Sett av en hel dag til spa-behandling, og la deg bli dullet med på et profesjonelt nivå. Du vil både føle deg og se fantastisk ut etterpå.
 • Syke skjønnhets-kurer
 • 3. Snurr filmkveldBe dine nærmeste venner over på grøsserkveld. Lei inn ei solid bunke skrekkfilmer, slå dere ned i sofaen og skrik til du kjenner blodsmak i halsen.
 • Derfor elsker vi å bli skremt
 • 4. Ha pysjamasfest/pokerkveldInviter til et tradisjonelt pysj-party med drittmat, amatørmanikyrer og jentesnakk. Lag hverandre på håret, prøv nye makeup-stiler og fnis hele natta lang.Eller dere kan ta fram kortstokken, øl og snacks og se tilbake på deres villeste episoder fra «gamledager». Uansett hva dere gjør, vil det minne dere på at gutter kommer og går, gode vennskap består.
 • Hvor god venninne er du?
 • 5. Bytt bort eksen dinHan spiser som et vortesvin med rabies og går med skitne, hvite nuppete tennissokker. Det funket dessverre ikke mellom dere to – men han kan kanskje være Den rette for noen andre?Arranger en fest – kun for single – hvor alle tar med seg en eks som var OK, men dessverre ikke for deg. Sett fram litt snacks, noen drinker, og la lotteriet begynne. Hvem vet, kanskje du treffer jackpot denne gangen?
 • Flørt med suksess
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer