Armer

Singlet-armer på en halvtime

Vi skal ikke lyve, du blir ikke sterkere. Det ser bare sånn ut!

For å få definerte armer som Cameron Diaz må man legge ned litt innsats. Men det er fullt mulig å jukse litt på badet! Foto: All Over Press
For å få definerte armer som Cameron Diaz må man legge ned litt innsats. Men det er fullt mulig å jukse litt på badet! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Joda, det stemmer fortsatt. Å gå fra å være utrent til spretten og sterk koster fremdeles uker med slit og svette.

Når det ikke finnes noen snarveier, og tiden er knapp - da er det lov å jukse litt. Hvordan kan man gå inn på badet, for så å se smashing ut i singlet en halvtime senere?

Her er oppskriften:

1. Peeling

Nuppete overarmer er ikke det lekreste man kan vise fram. For å få blodsirkulasjonen i gang, er en grundig eksfoliering nødvendig. Hopp i dusjen, og bruk en god peeling eller skrubbvott, og gni med sirkulære bevegelser.

Se hvilket peeling-produkt som vant KKs test:
2. Fuktighet

Grå, tørr og flassende hud er ikke flatterende. Gi armene en raus runde med en god fuktighetskrem. Gi særlig omsorg til albuene, slik at huden blir helt myk. Hud som er fuktet ser alltid mer spenstig og fast ut. Her er alle produktene du trenger for å bli enda mer vakker i vår.

3. Selvbruning

Litt sol er sunt og booster D-vitaminproduksjonen. Men å steke seg selv som en liten biff er ikke helt av det gode. Vil du likevel ha gylne sommerarmer, er selvbruning tingen. Hvitt er avslørende, men brunt har en magisk effekt - det får både utrente armer og bein til å se både strammere, slankere og fastere ut. Vær grundig i påføringen, slik at det ikke blir skjoldete. Særlig albuer og håndledd er risikosoner.

Hvilken selvbruner er den beste? Klikk på bildene og se hvem som vant.Den ordentlige metoden

Dette var jukseveien. Skal du ha ekte, trente overarmer og skuldre, krever det mer litt jobb. Men følger du dette opplegget vil du se resulatet i løpet av fire uker. Du kan også få et skreddersydd treningsopplegg av din egen trener, helt uten å gå på treningssenteret. Sjekk ut nettjenesten Personligtrening.no.

Er du klar for å gi hele kroppen en oppstramming? Slik blir du bikinifin på seks uker.


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer