TOMMELEN OPP FRA TESTEREN: Her er det nesten bare å lene seg tilbake og la teknologien ta over. Sexleketøyet koster kr. 895,- hos Rosakanin.no
TOMMELEN OPP FRA TESTEREN: Her er det nesten bare å lene seg tilbake og la teknologien ta over. Sexleketøyet koster kr. 895,- hos Rosakanin.no Vis mer

Sexleketøy

Siste liten-gaven du garantert vil sette pris på

Denne er til kvinnen som har alt.

Er du av den sorten som er vanskelig å finne gave til, er det ikke rart om kjæreste og venninner kan bli rådville når julaften står for døra.

KK.no pleier å arrangere en årlig test av sexleketøy, der kvinner i alderen 25 til 40 år tester nyheter på markedet. Kanskje er det gaveideer å hente her?

 • Den store sexleketøytesten 2011
 • Den store sexleketøytesten 2010
 • Den store sexleketøytesten 2009
 • Den store sexleketøytesten 2008

 • Ting å bli glad av får du imidlertid aldri nok av. Nå er det kommet en liten nyvinning på sexleketøyfronten som det er lett å bli begeistret over.

  Fjernstyrt moro

  Produsenten Lelo har fått mange priser for sine innovative og annerledes utseende sexleketøy.

  Det siste på markedet er en serie produkter med såkalt «sense motion» (ekstern lenke).

  Veldig kort sagt går det ut på at leketøyene kan fjernstyres. Det betyr mindre knoting om du er alene, og et spennede innslag i sengekosen om du har partner.

  Slik beskrives leketøyene på nettstedet til Rosa Kanin (ekstern lenke), som selger dem:

  «Den innovative SenseMotion-teknologien lar deg bytte programmer med en liten bevegelse av håndleddet. Kontrollen er trådløs med en rekkevidde opptil 12 meter.

  La din partner styre kontrollen og vibrasjonsprogrammene for ekstra spenning. Håndkontrollen har en egen diskret motor som gjør at vibrasjonene kjennes både i egget og i håndkontrollen».

  Begeistrer i bruk

  KK.no har fått teste et av produktene til Lelo - nærmere bestemt Insignia Lyla. Det er et lite egg som skal føres inn i skjeden og en liten håndkontroll som lar seg styre både med knapper og bevegelse.

  Her er tilbakemeldingen vi fikk:

  «Dette var noe nytt! Her er det nesten bare å lene seg tilbake og la teknologien ta over. Den lille håndkontrollen er alt du trenger å forholde deg til, så du har i hvert fall én hånd fri under leken.

  Kontrollen har veldig mange muligheter når det gjelder vibrasjon og pulsering, og du trenger bare å tilte den litt for at den skal endre tempo. Snurrer du den fort rundt eller rister på den, skjer det nye ting på vibrasjonsfronten.

  Spennende, men denne bruksmåten er det kanskje best å la kjæresten ta seg av. Hvis du er alene, kan det fort bli litt masete å drive å snurre og riste på den lille saken. Bevegelsesfunksjonen kan slås av, og du kan bruke kontrollknappene for å styre leketøyet.

  Dette var en hyggelig liten overraskelse. Pen å se på er den også. Faremomentet er at du kan bli litt distrahert av alle funksjonene leketøyet har, men det er jo nærmest for luksusproblem å regne. Tommelen opp!»

  For tips til parbruk kan dere se denne inspirasjonsvideoen fra produsenten Lelo:


  En litt mer instruerende video ser du her: