Angelina Jolie

Siste skrik: tann-tatovering

Nå kan du sjekke tennene hans for å se hvor gal han er etter deg.

Foto: Image Source
Foto: Image Source Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Gifteringer kan bli borte, roser visne og kjærlighetsbrev kan blekne. Så hvorfor ikke tatovere løftene om evig kjærlighet og troskap på tennene?
 • Stirr ham i seng
 • Ler du som en apekatt?
 • Slik sjarmerer du ham i senk
 • Den ultimate flørteguiden
 • Kjendisenes originale løfter

  Gifteringen holder stand, selv om kjendisene med jevne mellomrom prøver å innføre litt originalitet. Vi husker vel alle Angelina Jolie, da hun fortsatt var gift med Billy Bob Thornton, og hvordan hun bar med seg den lille ampullen med ektemannens blod hvor enn hun gikk. Beckham-paret blir aldri ferdige med å vise sin kjærlighet. Senest denne måneden gikk David til det skritt å få tegnet en naken Victoria på overarmen, og fruen selv har latt seg dekorere med diverse inskripsjoner som beskriver kjærligheten til ektemannen. Dette er likevel ingenting i motsetning til det nyeste nye: tanntatoveringen. På et privat tannlegekontor i USA holder det nemlig til en tannlege som håper å tjene noen ekstra slanter på kjærlighetssyke new Yorkere. Stiller du tennene dine til disposisjon, kan du få tatovert inn dine helt personlige kjærlighetserklæringer på tennene.

  Tennene avgjør om vi vil kysse

  Sliter du med å få overbevist din kjære? Minn ham på at kvinner fokuserer på en manns tenner når de overveier om de vil kysse ham eller ikke, ifølge nettstedet eHarmony.com . Og varer ikke kjærligheten, kan tatoveringen fjernes på knappe 20 minutter.I tillegg til skrift, kan man dessuten tatovere bilder av kjendiansikter som David Letterman og Bob Dylan, og selvsagt din kjæres ansikt. tanntatoveringene koster fra 400 til 3000 kroner. Da gjenstår det bare å se om tanntatoveringer blir den nye dillen ...LES OGSÅ:
 • Kjærlighet gir null hull
 • Spis deg til et vakkert smil
 • Tynt hår? Sjekk tennene dine
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer