Hud

Sjakk matt - slik får du matt hud

Med noen smarte trekk kan du kvitte deg med fet og glinsende hud.

Publisert
Sist oppdatert
Stress, dårlige matvaner eller lite trening synes på huden din. Høye sommertemperaturer får oss til å svette, og det er vanskelig å få huden til å se matt og frisk ut på samme tid. Det kan selvfølgelig være fristende å pudre nesen konstant, men det er en dårlig løsning. Pudder kan få sommerhuden til å se grå og altfor tildekket ut. Og dersom du hele tiden pudrer huden, blir porene tilstoppet, og huden kvitter seg ikke med talg og andre avfallsstoffer. Dermed blir den matte effekten en kortvarig glede. Huden vil produsere enda mer talg, og bli mer glinsende enn noensinne. Men det finnes råd. Flere gode produkter på markedet er skreddersydd for å gjøre huden matt. Ingredienser som Vitamin E, agurkekstrakt og kamille er med på å berolige og balansere huden, og gi en jevnere hudstruktur. Prøv deg fram til du finner produkter som passer til akkurat din hud, og gå en matt sensommer i møte.

Trinn for trinn
● Vær nøye med å rense huden godt. Bruk gjerne et av markedets mange lette renseskum. De kjennes myke og behagelige på huden, og fjerner både sminke og annet
smuss.
● Et godt ansiktsvann hjelper til med å holde huden matt lenger.
● Bruk en fuktighetskrem som er mattende og fuktgivende på samme tid.
● En gang i uken kan du bruke en ansiktsmaske som renser porene og rengjør i dybden.

Sjakk matt - slik får du matt hud
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer