Frisyre

Sjekk den nye sveisen til Anne Hathaway

Filmstjernen har latt de lange lokkene falle.

Publisert
Sist oppdatert
Skuespiller Anne Hathaway (29) er kjent fra storfilmer som Devil Wears Prada og Brokeback Mountain. Og for sin vakre, rødbrune manke.

Men nå har skjønnheten gjort som Cameron Diaz og Emma Watson og latt de lange lokkene falle for saksen.

IKKE PARYKK: Under innspillingen av One Day brukte Anne parykk (t.v), men denne gangen er det ikke juks. Foto: All Over Press
IKKE PARYKK: Under innspillingen av One Day brukte Anne parykk (t.v), men denne gangen er det ikke juks. Foto: All Over Press Vis mer

For filmrolle

Utenfor nattklubben The Box i London ble hun knipset med sitt nye, guttekorte hår.

Frisyreforandringen skyldes Hathaways rolle i den kommende filmen Les Miserables, hvor hun spiller Fantine, melder Dailymail.co.uk.

Det er ikke første gang Anne har «guttesveis» på lerretet. Men i filmatiseringen av David Nicholls One Day, hvor rollekarakterens hårlengde varierte mye, brukte skuespilleren parykk.

(Artikkelen fortsetter under.)
Stem her!

Hva synes du Anne kler best?Langt hår
 
600 (64%)
Kler begge deler like godt
 
244 (26%)
Kort hår
 
74 (8%)
Usikker
 
20 (2%)

Kort trend

Anne Hathaway er ikke den eneste som har tatt fram saksen. Den Mia Farrow-korte sveisen er blitt svært trendy etter at stjerner som blant annet Harry Potter-skuespiller Emma Watson trimmet det ville heksehåret.

Her hjemme har NRK-profil Anne Rimmen og komiker Sigrid Bonde Tusvik demonstrert at kort er godt.

Tør du ikke klippe deg fullt så kort, kan du jo forsøke deg på en trendy bob a la Jennifer Aniston. Får du total separasjonsangst bare ved tanken på å skille deg av med det lange håret, er nok det beste en juksebob.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer