Hårfrisyre

Sjekk den nye sveisen til Cameron

Slik tester du ut frisyren selv.

NY FRISYRE: Skuespiller Cameron Diaz slo to trender i ett smekk med denne frisyren på The Weinstein Companys 2012 Golden Globe Awards After Party. Foto: All Over Press
NY FRISYRE: Skuespiller Cameron Diaz slo to trender i ett smekk med denne frisyren på The Weinstein Companys 2012 Golden Globe Awards After Party. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Cameron Diaz (39) er kjent for sitt brede smil og halvlange, blonde beachhår.

Smilet var fortsatt det samme, men med ny sveis var likevel Bad Teacher-skuespilleren knapt til å kjenne igjen.

SE OGSÅ: Aldri mer brusete luehår

2011-2012: Cameron Diaz med halvlangt hår på 2011 Teen Choice Awards (t.v). Bildene til høyre er fra i år. Foto: All Over Press
2011-2012: Cameron Diaz med halvlangt hår på 2011 Teen Choice Awards (t.v). Bildene til høyre er fra i år. Foto: All Over Press Vis mer

Krøllet og kort

Diaz slo hele to hårtrender i ett smekk på The Weinsteins Company Golden Globe After Party tidligere denne uken.

Ikke bare viste hun fram sin nye, kortklipte frisyre – men hun hadde i tillegg krøllet håret.

Diaz har dermed gjort som blant andre Jennifer Aniston og Keira Knightley og latt lokkene falle for en tidsriktig bob. I tillegg har hun gått for permanentlooken som er på full fart tilbake nå.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


Prøv det selv

Har du lyst til å teste ut Cameron-frisyren selv – uten å klippe håret og ta permanent, kan du sjekke ut hvordan du lager «juksebob» med krøller.

Stem her!

Hva synes du Cameron kler best?Er du klar for en forandring på ordentlig, kan du besøke frisøren. Men først kan det være greit å ta en grovsjekk på om du vil kle frisyren:

 • Hvilken ansiktsform har du? En vanlig tommelfingerregel er at personer med avlangt ansikt bør styre unna de korteste frisyrene. Et bedre alternativ er for eksempel en hakelang bobfrisyre som gir illusjon av et bredere ansikt.

 • Har du skuldre, kjeve og hals til det? Kort hår trekker oppmerksomheten mot disse områdene. Har du kort hals, antydning til dobbelthake eller brede skuldre, kan du i stedet vurdere en lang bob som stopper rett over kragebeinet.

 • Hvilken hårtype har du? Har du tynt, fint hår derimot, vil en kortere frisyre som regel gi deg mer volum. Men har du krøller, bør du stole hundre prosent på frisøren din før du klipper det kort – ellers kan du fort se ut som en puddel.
 • Lengre hår
   
  852 (44%)
  Kort hår uten krøller
   
  708 (37%)
  Kort hår med krøller
   
  336 (17%)
  Usikker
   
  36 (2%)

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer