Sminke

Sjekk det nye norske sminkemerket

Makeup Mekka lanserte nylig sitt eget sminkemerke, med hovedvekt på basisprodukter til ansiktet.

BASISPRODUKTER: Makeup Mekka starter sin sminkekolleksjon med primere, foundation, concealer, sminkekoster og blusher. Se flere produkter med priser lenger ned i saken. Foto: Produsenten
BASISPRODUKTER: Makeup Mekka starter sin sminkekolleksjon med primere, foundation, concealer, sminkekoster og blusher. Se flere produkter med priser lenger ned i saken. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
– Vi ønsket å starte med tilbehør og produkter som vi mener er basic for ansiktet, sier Hilde Jeridi, direktør i Makeup Mekka.

Derfor starter den norske nettbutikken med å lansere 15 forskjellige basisprodukter, noen av dem med fargevarianter. I tillegg har de fått produsert 12 sminkekoster de mener alle kvinner bør ha i sin samling.

Bloggskryt

Serien ble lagt ut for salg sist uke, og fagansvarlig makeupartist i Makeup Mekka Ingrid Presttun Eide kan fortelle at responsen har vært god.

– Bloggerene elsker primeren vi har sendt ut, og mange bestiller den. Vi har også mange som bestiller foundations og foundationprøver. Folk setter pris på at det er mulig å bestille prøver på farger slik at de slipper å ende opp med bomkjøp, sier hun.

Noen av kundene er skjønnhetsbloggere, og flere av de som har fått teste produktene er alle enige om at kolleksjonen holder høy standard.

Blogger Heidi Larsen gir primeren toppkarakter og kaller den en ny favoritt.

Ulrikke Lund sier hun elsker produktet, selv om en ansiktsprimer kanskje ikke det mest nødvendige produktet for ung hud.

– Jeg har prøvd noen produkter og førsteinntrykket er veldig imponerende! skriver skjønnhetsbloggeren Heidi Øksendal.

– Designet er fint, og produktene ser ekslusive ut, men prisene er likevel veldig snille! skriver hun videre. Også hun trekker fram en aniktsprimer som sitt favorittprodukt så langt: Pore Perfecting Face Primer til normal/kombinasjonshud.

Hilde Jeridi har lenge drømt om å starte sitt eget sminkemerke og har en klar plan for den videre utviklingen:

– Makeup Mekka blir en meget stor linje med alt en makeupartist ønsker seg, men vi vil satse på å øke tilbudet av makeupredskaper, -børster og accessoarer først, sier hun.

De vil bli veldig god på én ting først, før de tar satsingen videre til øyesminke, leppeprodukter og blusher, forklarer hun.

– Konkurransedyktige priser

Nettbutikken åpnet i 2006, men fikk ikke navnet Makeup Mekka før mai i fjor. Foreløpig har de ingen planer om å åpne fysiske butikker.

– Vi ønsker å bli best på nett i vår bransje, sier Hilde Jeridi.

Ved å kutte ut mellomleddet og selge produktene rett til kunden, kan Makeup Mekka også kutte prisene.

– Prisene er svært konkurransedyktige med tanke på den høye kvaliteten på produktene. Sammenlignbare merker koster ofte 50 prosent mer. Det er en av våre aller største fordeler, sier hun.

Makeup Mekka fokuserer på fagkunnskap og har ansatt to makupartister og en hudpleier. Denne kompetansen brukes til å stadig fornye og utvide sortimentet.

– Vi ønsker også at kundene skal være trygge på at de får gode produkter og vi er klar over at vi har ett spesielt ansvar når det gjelder å selge produkter som veldig mange kan like. Derfor trimmer vi og utvider sortimentet hele tiden, slik at det skal være så trygt som mulig for kundene å handle hos oss, forklarer Jeridi.

Nettbutikken har omlag 12.000 kunder og dobbelt så mange Facebook-fans.

– Det øker i rekordfart og er ett tegn på at kundene er fornøyde, noe vi er stolte av. Facebook er en viktig kanal for oss, der vi snakker mye med kundene våre, sier Jeridi.

Produktene produseres i USA, og Hilde Jeridi er svært godt fornøyd med kvaliteten.

Se noen av produktene her:Direktørens egne favoritter

Hilde Jeridi har absolutt rukket å få sine favoritter blant produktene. Her er listen:

1. Retexturecreme Face Primer - en primer for normal til tørr hud.
– Den holder en bedre kvalitet enn bestselgeren vår, Photo Finish Primer fra Smashbox. Nå sitter sminken virkelig godt hele dagen og langt utpå kvelden etter kun en påføring på morgenen, sier Jeridi.

2. Mineral Photo Touch Foundation

– Den gir meg superfin hud. Jeg har hatt litt problemer med ujevnheter i huden, men ser veldig stor forskjell nå. Dette sier jeg med hånden på hjertet, foundationen er veldig, veldig god, sier hun.

3. Mineral Pressed Blush
– Veldig godt pigmenterte blusher i nydelige farger. Min favoritt er Coral Sun. Vi har også mange flotte matte blusher, som kan være vanskelig å få tak i.

Du kan se hele utvalget og shoppe på Makeup Mekkas hjemmesider.


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer