Ansiktskrem

Sjekk hva Angelina smører i ansiktet

Hemmeligheten som får huden hennes til å stråle.

STRÅLER LANG VEI: Og det har kanskje Angelina Jolie en rådyr krem med størerogn å takke for.  Foto: All Over Press
STRÅLER LANG VEI: Og det har kanskje Angelina Jolie en rådyr krem med størerogn å takke for. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er stort press på de som bor eller jobber i Hollywood for å se best mulig ut til enhver tid. Hva stjernene gjør for å holde seg tynne, perfekt sminket og strålende vakre – og gjerne best kledd. Og det hjelper lite med den perfekte festsminken hvis ikke huden ser bra ut. For å holde kroppens største organ så ungdommelig som mulig, tar de i bruk de merkeligste metoder, se bare hva Gwyneth Paltrow, Eva Longoria og Angelina Jolie smører inn ansiktene sine med, ifølge Elle.com (ekstern lenke).LES OGSÅ: Verdens to merkeligste spabehandlinger

Slangegift

Gwyneth PaltrowPrislapp: 185 dollar (knappe 1000 kroner) for 29,57 ml. Gwyneth Paltrow har prøvd mye gjennom årenes løp: tarmskylling, kopping og en makrobiotisk diett. Hun er med andre ord villig til å prøve det meste for sin skjønnhet og helse. Likevel er det kanskje det hun daglig smører huden med som er mest overraskende. Produktene i Sylvia Dakars UltraLuxe-9-serie inneholder en syntetisk slangegift. Kremen skal gi en lignende paralyserende effekt som det man opplever når man bites av en slange, men den skal være mye mildere – og ikke dødelig. Den funker dermed litt som Botox. LES OGSÅ: Endelig har Vita nettbutikkEn del mener likevel det ikke er slangegift denne ingrediensen simulerer, men slangeolje. Uansett hva det er, ser det ut til å holde Gwyneth Paltrows hud ungdommelig.

Morkake

Eva LongoriaPrislapp: 90 dollar (ca. 483 kroner) for 29,57 ml. «Frustrerte fruer»-skuespiller Eva Longoria bruker en krem fra EMK til å pleie huden sin. Kremen er laget av botaniske elementer som etterligner næringsstoffene man finner i morkaker. Vitaminene, aminosyrene og de andre proteinene er kjent for å sine gjenoppbyggende egenskaper for huden. LES OGSÅ: Verdens ekleste ansiktsmaskeIngrediensene skal gi huden næring, virke foryngende, og være rik på sink, som får huden til å heles raskere. Behandlingen tilbys blant annet på en liten klininkk i West Hollywood som også har stjerner som J-Lo på kundelista, har Daily Mail meldt tidligere.

Kaviar

Angelina JoliePrislapp: 710 dollar (ca. 3800 kroner) for 100 ml. Ikke bare hover hun inn penger, men hun er også mor til seks smårollinger. Da må det kanskje være lov å skeie skikkelig ut for å holde utseende ved like. LES OGSÅ: Hva er parabener og bør du unngå dem?Angelina Jolies valg av fuktighetskrem må kunne kalles en utskeielse – 3800 kroner for 100 ml er ikke akkurat dagligvarepris. La Prairies Skin Caviar Luxe Cream inneholder størerogn, som er rik på proteiner og skal gi fuktighet og stramme opp huden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer