FEIL: I motsetning til det man kanskje skulle tro, er det ikke hjemme i sengen en sen lørdagskveld at flesteparten av oss sender frekke meldinger til det motsatte kjønn. Foto: clownbusiness - Fotolia
FEIL: I motsetning til det man kanskje skulle tro, er det ikke hjemme i sengen en sen lørdagskveld at flesteparten av oss sender frekke meldinger til det motsatte kjønn. Foto: clownbusiness - Fotolia Vis mer

Mobil

Sjekk når vi sender flest «frekke» meldinger

Og se hva som skiller iPhone-brukere fra Android-brukere.

Selv om man kanskje skulle tro at det var mest logisk å sende meldinger av den litt mer vågale typen en sen lørdagskveld, viser det seg at det overhodet ikke er tilfelle. 

Ifølge en britisk undersøkelse sendes de fleste frekke meldingene på tirsdager! Og da, overraskende nok, på morgenen mellom klokken 10.00 og 12.00, skriver Daily Mail. 

Undersøkelsen, som analyserte svarene til 4800 mennesker, ble gjennomført av datasporingsselskapet Retina-X Studios. 

Det ble også klart at iPhone-brukere sender «sextmeldinger» dobbelt så mye som Android-brukere. 

Selv om det er litt uklart hvorfor akkurat tirsdager er dagen for dette, har noen fundert på om det rett og slett handler om at vi kjeder oss litt i starten av uken, og vet at det er lenge til helg. Vi trenger litt spenning! 

LES OGSÅ: Er du mobilhekta?

PÅ VEI HJEM: Menn foretrekker å motta meldinger etter jobb.  Foto: Maridav - Fotolia
PÅ VEI HJEM: Menn foretrekker å motta meldinger etter jobb. Foto: Maridav - Fotolia Vis mer

Stor forskjell på kvinner og menn

Andreu ndersøkelser har indikert at vi bør være litt forsiktige med «sextingen» vår.

Ifølge Match.coms årlige «Single i Amerika-undersøkelse», sa 75 prosent av alle kvinnene at de ikke fikk noen glede ut av å motta sexy bilder fra menn. Som om ikke det var nok, sa 65 prosent at til og med fullt påkledde selfies ikke var noe de ble spesielt glade for å få.

Sender du frekke meldinger? (Avsluttet)

Hva som gjenstår da, er vi ikke helt sikre på. 

Menn derimot, er som forventet litt annerledes på dette punktet. Tre fjerdedeler sa at de elsker å motta frekke bilder fra en kvinne. 

Menn og kvinner var også veldig forskjellige på et annet punkt: Menn likte best å kommunisere om kvelden, mens kvinner liker å motta meldinger på jobb.  

LES OGSÅ: Mobilen forstyrrer nattesøvnen din

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: