Puppene

Sjekk om puppene er ekte

Advarsel til deg som har fikset på frontpartiet: Nå er oppskriften for å avsløre fake pupper ute. Se video!

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
At vi er opptatt av pupper er det vel ingen tvil om. Samtlige saker vi har skrevet om fine frontpartier her på kk.no har slått an blant leserne.


Vi kvinner vil gjerne gjøre det beste ut av den bysten vi har, så fine bh-er, nyttige treningstips og gode råd om skjønnhetspleie som er til fordel for, eh, fordelene er alltid velkomne.


Mange av stjernene i Hollywood har puppene vi drømmer om, og det hender jo at norske kvinner også legger seg under kniven for å gjøre små eller store justeringer.Om vi gjør det for vår egen del, eller for guttas del, er ikke alltid godt å si. Menn er som regel glad for de puppene de får tilgang på.


Nå er det imidlertid kommet en ny video på nettet, som grundig forklarer menn hva de skal se etter for å avgjøre om brystene de har i sikte er naturlige eller om de er fikset på.


Har du silikonpupper kan du heretter regne med å bli avslørt. Sjekk selv!

Videoen er en del av innholdet på nettstedet Howcast, der brukere kan dele instruksjonsvideoer om alt mellom himmel og jord.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer