Puppene

Sjekk om puppene er ekte

Advarsel til deg som har fikset på frontpartiet: Nå er oppskriften for å avsløre fake pupper ute. Se video!

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
At vi er opptatt av pupper er det vel ingen tvil om. Samtlige saker vi har skrevet om fine frontpartier her på kk.no har slått an blant leserne.
  • Veien til perfekte pupper
Vi kvinner vil gjerne gjøre det beste ut av den bysten vi har, så fine bh-er, nyttige treningstips og gode råd om skjønnhetspleie som er til fordel for, eh, fordelene er alltid velkomne.
  • Finn riktig bh til små pupper
  • Finn riktig bh til store pupper
Mange av stjernene i Hollywood har puppene vi drømmer om, og det hender jo at norske kvinner også legger seg under kniven for å gjøre små eller store justeringer.
  • De fineste puppene i Hollywood - stor bildespesial
Om vi gjør det for vår egen del, eller for guttas del, er ikke alltid godt å si. Menn er som regel glad for de puppene de får tilgang på.
  • Jo, du har sprettpupper
Nå er det imidlertid kommet en ny video på nettet, som grundig forklarer menn hva de skal se etter for å avgjøre om brystene de har i sikte er naturlige eller om de er fikset på.
  • Dette er den nye silikonen
Har du silikonpupper kan du heretter regne med å bli avslørt. Sjekk selv!

Videoen er en del av innholdet på nettstedet Howcast, der brukere kan dele instruksjonsvideoer om alt mellom himmel og jord.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.