TIL HJEMMEBRUK: Steg to i Redkens Intra Force-prosess for å få tykkere hår består av Shampoo (290 ml, kr 225), Toner (245 ml, kr 250) og Treatment (125 ml, 280 kr).  Foto: Produsenten
TIL HJEMMEBRUK: Steg to i Redkens Intra Force-prosess for å få tykkere hår består av Shampoo (290 ml, kr 225), Toner (245 ml, kr 250) og Treatment (125 ml, 280 kr). Foto: Produsenten Vis mer

Sjampo

Skal gi deg tykkere hår

Produsenten sier produktene skal gi deg tykkere hår, men det er litt av en prosess.

Publisert
Det er slettes ikke bare menn som bekymrer seg for å bli tynnere i håret. Også vi kvinner drømmer om tykkere, fyldigere hår.

Drømmen om tykkere hår
Hvor mange volumiserende produkter har du på badet? Og hvor mange teknikker kjenner du til for å skape inntrykk av ekstra volum?

Vi har sjampo og balsam, mousse og hårspray, saltvannsspray og teksturkremer. Vi kan krølle og tuppere, løfte og fluffe.

I det hele tatt bruker vi mye tid og penger på å gi håret løft ved roten og mer volum.

Nå påstår Redken at de har identifisert tre fysiologisk faktorer som bidrar til hårtap, men også – og mer interessant for de fleste av oss – at de har funnet opp et produkt som skal bekjempe alle disse faktorene.

Det skreddersydde systemet, Redken Intra Force, skal være en effektiv behandling for alle typer fortynnet hår og består av en salongbehandling, to hjemmebehandlingssystemer og to intensive behandlinger for spesifikke hårfortynningsbehov.

Det systemet du bruker selv finnes i to varianter – et for naturlig fortynnet hår (system 1) og et for fargebehandlet, fortynnet hår (system 2).

Allerede 30 dager etter du starter behandlingen, skal du merke at håret ditt er fyldigere.

Trestegssystem i salong og hjemme

Slik beskriver produsenten selv prosessen som skal gi deg tjukkere hår:
Steg 1: Salongbehandling
Steg 2: Daglige hjemmebehandlinger
Et trestegssystem for naturlig eller fargebehandlet hår som forbedrer hårets tilstand og samtidig hjelper med å redusere fortynnet hår. Systemet for fargebehandlet hår har i tillegg UV-filtre som beskytter fargen og gir mer næring og pleie til håret.
Steg 3: Målrettede behandlinger skreddersydd for ditt hår

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer