Cosmopolitan Beauty Awards

Skjønnhetsproduktene de MÅ ha

Kathrine Sørland, Charlotte Thorstvedt og Marion Ravn avslører hvilke produkter de ikke klarer seg uten.

Marion Ravn, Charlotte Thorstvedt og Kathrine Sørland har også produkter de ikke klarer seg uten.  Foto: Per Ervland
Marion Ravn, Charlotte Thorstvedt og Kathrine Sørland har også produkter de ikke klarer seg uten. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
De blir ofte omtalt som noen av Norges vakreste kvinner. Vi spurte dem om hva de absolutt ikke klarer seg uten.

Charlotte Thorstvedt, programleder og designer:

- Jeg er avhengig av mineralpudderet fra Id. Jeg trenger også Cliniques Even Better-krem for ansiktet. Og jeg elsker jeg Helena Rubinsteins maskara Lash Queen Feather Collection. Hvor kjøper du sminken din? - Jeg kjøper mye i London, jeg bruker mye av en makeup som heter Benefit. Den kjøper jeg der. Benefit-sminken er både leken og fantastisk. Sminker du deg hver dag?- Ja, litt. Jeg må ha litt foundation, en svisj med maskaraen og litt leppestift. Charlotte satt også i juryen da årets beste produkter ble kåret. LES OGSÅ: Nysgjerrig på mineralpudder? Det er også foretrukket av mange hudeksperter.

Kathrine Sørland, modell og eier av butikken Agape:

Da Kathrine kom på Oslo Fashion Week i februar, tok hun pusten fra alle. Men hvordan klarer hun å se så bra ut?- Til hverdags må jeg ha concealer, maskara og litt rouge eller mineralpudder. Jeg liker det fra Glo Minerals. Nå har jeg på meg en øyeskygge fra Mac i tillegg. - Sminker du deg selv? - Ja, jeg sminker meg alltid selv. Jeg har snappet opp litt her og der av sminketips. Hvilken sminkefeil synes du flest gjør? - Mange bruker for mye brunkrem eller feil farge på foundationen. De burde bruke mindre sminke, og være flinkere til å pleie huden. Man kan godt sminke seg litt når man går ut, men man bør være flink til å fjerne det når man kommer hjem igjen.

Marion Ravn, artist:

- Jeg elsker hudpleieproduktene fra Dermalogica. De koster jo litt, men jeg har knapt hatt en kvise siden jeg begynte med dem. Nå har jeg også på meg super sminke fra Jane Iredale som jeg oppdaget for ikke så lenge siden. Hva er ditt beste skjønnhetstips?Å ikke bruke de øyeskyggekostene som følger med, men å ha egne, bedre børster. Hemmeligheten ligger i børstene! Og man bør være litt forsiktig med å nappe øyebrynene for hardt. LES OGSÅ: Lurer du på hvor ofte du bør vaske børstene? Her får du svaret. Hva er dine verste vaner? - Jeg er egentlig ganske flink, jeg renser huden alltid, selv når jeg kommer hjem sent. Men jeg tar sol en gang i blant, da.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer