Feil

Skoene avslører ham

Lær deg dette, så slipper du å kaste bort tiden på feil fyr.

Skoene avslører ham
Publisert
Sist oppdatert
En aldri så liten skoanalyse kan nemlig forhindre at du kaster bort tiden på feil fyr, hevder Donna Sozio, forfatter av boken Never Trust A Man in Alligator Loafers. Men hva i all verden er en skoanalyse og hvordan går man frem?
 • Derfor elsker kvinner sko
 • Slik unngår du vonde føtter
 • Dette sier skoene om deg
 • Se etter et mønster

  Ifølge Sozio, eller Dr. Sole, handler det i hovedsak om å vurdere tre ting ved skoene hans: materiale, tilstand og vedlikehold. - Disse kvalitetene sier mye om hva du kan forvente av ham i et forhold, spesielt dersom du ser et mønster, forklarer Donna Sozio til Lifewise.com. Materialet er nemlig skallet hans. Hva slags vibber får du? Er skoene kjedelige eller spennende, blanke og skinnende? Er skoene myke og inngåtte eller stive og harde? Går han alltid i samme type sko, eller er han en leken mann som bytter ofte? - Så til tilstanden skoene er i. Dette handler ikke nødvendigvis om pris, men om prioritering. For eksempel snakker et skopar av et ukjent merke, men i god forfatning, penere om en mann enn et par Gucci-sko som holder på å falle fra hverandre. Holder de på å rakne sier det mye om livet hans for øvrig og da er han kanskje ikke i stand til å ta vare på deg, sier Dr. Sole.

  Det siste sjekkpunktet er likevel vedlikehold og det er i hvertfall ingen grunn til å bli bekymret om han pusser skoene sine som en mann av «den gamle skolen». - Sko trenger vedlikehold, og det gjør forhold også. Men det viktigste: hva er hans innstilling til vedlikeholdet? Gjør han det nødvendige uten å blunke eller utsetter han det i det lengste? Tar han dem med til en skredder eller kaster han dem og løper ut og kjøper et nytt par?, lister Sozio opp.

 • Her er verdens tryggeste sko
 • Mr. Right

  Så, hvordan luker man ut drømmemannen? - Skriv en liste over hva du søker, og noter deg så hva skoene hans sier om ham når dere er ute på date. Er skoene pene og komfortable, snille eller myke? Er det hva du ser etter i en mann? Eller sender skoene hans kjedelige vibber? Kanskje går han alltid i brune, litt triste sko?, spør Dr. Sole.Går det an å unngå playeren også da, lurer magasinet Likewise.com. - Se opp for menn i lange smale spisse sko. Dette er playerens sko, spesielt dersom de er i eksotisk skinn. Hvite sko uten sokker er også veldig varsku, mener Donna Sozio. Men lyver skoene av og til?- Jeg datet en gang en mann som ut i fra skoene hadde alt jeg så etter, men det viste seg at han selv ville være en annen, han ville så gjerne være en bad boy og på grunn av det droppet jeg ham, forteller Donna Sozio. Sjekk ut bloggen hennes, der lesere kan stille spørsmål om menn de treffer.
 • Den store stilettguiden
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer