Menn

Skremmer du ham bort?

Sjekk om du en av de desperate damene som får alle menn til å skygge banen.

Er du mann og vil bli kvitt en desperat dame, får du tipsene nederst i denne artikkelen.
Er du mann og vil bli kvitt en desperat dame, får du tipsene nederst i denne artikkelen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Noen kvinner er helt umulige å være sammen med. De har en rekke tidsfrister for alt som skal skje i livet, de er storforlangende, kjærlighethungrige og verpesjuke. I alle fall ifølge det amerikanske mannenettstedet AskMen. Samlivseksperten på nettstedet har laget en sjekkliste over tegn på at kvinner begynner å bli desperate, på grensen til det usunne.
 • Kveler han deg?
 • Passer disse egenskapene på deg kan du regne med at karene gjør retrett før du får kloa i dem.

  1. Hun er alltid i et forhold

  Desperate damer har ofte en lang rekke avbrutte kjæresteforhold bak seg. Hun vil ikke og tåler ikke å være alene. Ikke bare har hun hatt mange kjærester; alle sammen er også svært forskjellige. Det tyder på at hun ikke ser etter en bestemt type, hun vil bare ha en type.
 • Ta testen: Hvor bra er forholdet ditt?
 • 2. Alt er planlagt

  Hun har en plan for alt som skjal skje i livet: I helgen, neste helg, hvilken farge brudepikenes kjoler skal ha i bryllupet hennes en gang i framtiden, hvilke navn hennes framtidige barn skal få og hvor de skal gå på skole. Når hun møter en mann involverer hun ham i disse planene med én gang. Etter to uker forteller hun ham at hun elsker ham, etter tre uker vil hun at han skal møte foreldrene hennes. I det hele tatt forgriper hun en naturlig utvikling av forholdet kraftig.
 • Ta testen: Sjekk om han er drømmemannen
 • 3. Hunder og katter

  Det er i utgangspunktet ingenting i veien med det å ha kjæledyr. Det er forholdet til dyrene man bør være oppmerksom på. En desperat dame har konstant behov for kjærlighet og oppmerksomhet, og dyr er jo gjerne betingelsesløse på dette området. Når kvinnen bruker masse tid på å prate om kjæledyrene sine og til og med refererer til dem som barna sine, grenser det til det usunne.
 • Finnes varig kjærlighet?
 • 4. Hun er meningsløs

  Hun nikker og smiler til alt mannen sier og gjør, og har ingen innvendinger i forhold til noe. Med mindre mannen ønsker seg en nikkedukke bør han revurdere å involvere seg. Enten forblir hun både meningsløs og identitetsløs i et evig forsøk på å tekkes ham, eller så endrer hun fullstendig karakter det øyeblikket hun føler hun har ham skikkelig på kroken.
 • Ta testen: Er han noe å samle på?
 • TIPS FOR MENN: Slik blir du kvitt en desperat dame

  Desperate damer er tydeligvis ikke så sjeldne, for mannenettstedet AskMen har også laget en liste over tilbaktrekningsmanøvre for menn som føler de sitter dypt i det med klengete kvinner.

  1. Bryt

  Bare bryt forbindelsen uten å dikte opp unnskyldninger om hvorfor. Si bare at du ikke er klar for noe seriøst forhold med henne. Hun kan gråte og skrike og trygle, men ikke gå tilbake på avgjørelsen din. Reaksjonsmåten hennes sier vel nok om hvorfor du ønsker ut av forholdet.

  2. Ha kontroll over etterspillet

  Straks du har avsluttet forholdet bør du la elles venner få høre din versjon av saken. Forklar hvorfor du ikke ønsker å være sammen med henne, uten å henge henne ut. Det kan hende at en desperat kvinne ønsker å bruke folk dere begge kjenner til fortsatt å ha forbindelse til deg. Dersom disse er klar over dette blir det vanskeligere for henne å tvinge seg inn i livet ditt.

  3. Vær konsekvent

  Det er sannsynlig at en desperat kvinne kontakter deg og ønsker å gjenoppta forholdet. Ikke gi henne noen signaler som kan forsterke hennes håp om at det blir dere to igjen. Ikke ta telefonen når hun ringer og unngå situasjoner der det er sannsynlig å møte henne.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer