Else Kåss Furuseth

– Skuffet over puppene mine

Else Kåss Furuseth har vært kliss naken på scenen - men nekter å gå i bikini på stranda. Her avslører hun hvorfor!

SNAKKER UT: Humordronning Else Kåss Furuseth snakker ut om kroppsbilde, nakenhet, kjærlighet og familien i et portrettintervju i KK utgave 22, som er i salg førstkommende fredag.  Foto: Astrid Waller
SNAKKER UT: Humordronning Else Kåss Furuseth snakker ut om kroppsbilde, nakenhet, kjærlighet og familien i et portrettintervju i KK utgave 22, som er i salg førstkommende fredag. Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hun er Norges morodame nummer én, og skapte stor oppstandelse da hun stilte kliss naken på scenen under «Torsdag kveld fra Nydalen»-makker Mortens Ramms gigantshow – «Morten Ramm fyller Spektrum» i slutten av mars.

Men tross nakenrulling over pilatesballer foran 7000 publikummere, kan humordronning Else Kåss Furuseth (32) avsløre at hun slett ikke er så trygg på kroppen sin som det kan virke.

LES OGSÅ: Morten Harket: - Jeg har aldri trent

ÅPENHJERTIG: Else avslører at hun har komplekser "som alle andre" når det kommer til kropp - selv om hun har stått kliss naken på en scene foran 7000 publikummere.  Foto: Astrid Waller
ÅPENHJERTIG: Else avslører at hun har komplekser "som alle andre" når det kommer til kropp - selv om hun har stått kliss naken på en scene foran 7000 publikummere. Foto: Astrid Waller Vis mer

- Det var dårlige pupper

I et nært og personlig intervju med KK denne uken forteller nemlig 32-åringen at hun ikke blir flau av å stille opp naken på scenen, men hun nekter å gå i bikini på stranden, og når hun skal i svømmehallen – ja, da vil hun ikke dusje uten badedrakt.

Og selv om hun har gått ned hele 15 kilo det siste året (en del takket være oppladningen og deltagelsen i KK-mila i fjor høst), innrømmer hun at hun fortsatt har litt komplekser når det gjelder kropp.

– Jeg har vel de samme kompleksene som alle andre. Jeg skulle så klart ønske at jeg så ut som Kate Winslet, forteller hun:

– Men det var verre før. Jeg husker da jeg fikk pupper i 16-årsalderen. Jeg var så skuffet. Jeg så jo med én gang at det var dårlige pupper. Nå har jeg blitt mer og mer vant til kroppen min.

LES OGSÅ: Gunhild Stordalen: - Lei meg av terningkastene

GÅTT NED 15 KILO: I løpet av det siste året har 32-åringen gått ned hele 15 kilo. En del takket være deltagelsen i KK-mila. I år skal hun være konferansier under løpsarrangementet.  Foto: Astrid Waller
GÅTT NED 15 KILO: I løpet av det siste året har 32-åringen gått ned hele 15 kilo. En del takket være deltagelsen i KK-mila. I år skal hun være konferansier under løpsarrangementet. Foto: Astrid Waller Vis mer

– Faller får både gutter og jenter

I 2010 kunne Else – nok en gang på scenen, foran en fullstappet sal, avsløre at hun var lesbisk, og at hun hadde fått seg jentekjæreste.

Selv forteller 32-åringen at hun sto fram «ett kvarter etter at hun skjønte det selv» – for å bruke hennes ord, og i dag er situasjonen litt annerledes.

– Jeg skulle ønske jeg ikke hadde gjort det så raskt. Det ble rotete. Det var ikke meningen at bestemor skulle få vite om legningen min på tekst-tv, sier hun, og innrømmer samtidig at hun antagelig er mer bifil, enn lesbisk i dag:

– Jeg følte meg veldig lesbisk da. Men nå har jeg skjønt at jeg kan falle for både gutter og jenter. Det handler om personen. Nå høres jeg veldig erfaren ut, men jeg har bare vært forelsket i én jente, og hun er den eneste kjæresten jeg noen gang har hatt.

Else skal i år være konferansier for løpsarrangementet KK-mila. Mer info om hvordan du kan melde deg på løpet finner du her!

Resten av dette intervjuet kan du lese i utgave nummer 22 av KK, som er i salg førstkommende fredag. Her snakker Else Kåss Furuseth ut om tv-opptredner, kroppsbilde, familien, kjærligheten og KK-mila.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer