Slanketips

Slanketips fra stjerne-treneren

Møt mannen som holder eliten i form.

Hard trening og riktig kosthold er "hemmeligheten" bak Reese Witherspoons flotte figur.
Hard trening og riktig kosthold er "hemmeligheten" bak Reese Witherspoons flotte figur. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Michael George går for å være hollywoodstjernenes supertrener nummer 1. George er den de tyr til når de trenger å komme i form til en ny rolle, eller når paparazzibidene avslører en valk eller to, og tabloidene gasser seg i deres fysiske forfall. Han har røpet noen av hemmelighetene sine til helsenettstedet AOL Health.
 • Stjernenes rare slankekurer
 • Slik slanker George stjernene:

  Regnbue-metoden

  Reese Witherspoon har aldri vært noen dundre, men før hun tydde til Georges tjenester var hun lite flink til å få i seg frukt og grønnsaker.George anbefalte henne å få i seg en eller to porsjoner med frukt og grønt fra hver av de seks fargegruppene; grønn, rød, blå, fiolett, gul og oransje.Hver farge representerer i fruktverdenen ulike typer vitaminer, mineraler og antioksidanter, i tillegg til at frukt og grønt inneholder vann og fiber. Slik får Witherspoon i seg de næringsstoffene hun trenger.
 • Kjendisenes ekstreme sultekurer
 • Opp med dampen

  Tobey Maguire la på seg noen kilo mellom Spiderman-filmene, og kontaktet George for å få strammet opp kroppen til den tredje filmen i rekken. Han trente fra før, og skjønte ikke hvorfor han la på seg.George anbefalte ham å trene mer kondisjon i forhold til styrketrening, for å få opp forbrenningen. Minimumet var tre økter kondisjonstrening i uka, hver på minst tre minutter. Maguire syklet, jogget og løp i trapper. Etter få uker var figuren på plass, og de som har sett Spiderman 3 kan vel si seg enige i at Maguire ikke akkurat har overflødig fett på kroppen.
 • Hollywoods hemmelige slanketriks
 • Mini-måltider

  Julianne Moore er glad i mat, og pleide å dytte innpå store, men sjeldne måltider. Samle sett spiste hun ikke for mye, men svingingene i blodsukker på grunn av det sjeldne energiinntaket gjorde at kroppen hennes frigjorde insulin og lagret fett. George rådet henne til kutte størrelsen på hvert måltid med 30 prosent, og heller spise små mellommåltider. Når hun spiste oftere følte hun seg jevnt mett, og forbrenningen hennes ble jevn, med det resultat at hun ikke la på seg.
 • Stjernene som aldri spiser
 • Karbo-kontroll

  Meg Ryan spiser sunt, men gjennom å bli bevisst på når hun inntok karbohydrater framfor om hun gjorde det, ble det lettere for henne å holde vekten. George fikk henne til å spise de kjappe karbohydratene, altså de som kommer fra sukker, om morgenen og formiddagen. På den måten kom inntaket mens hun var mest aktiv, slik at forbrenningen gikk raskere. Resten av dagen fikk Ryan spise sunnere saker, som mat med sunt fett, proteiner og langsomme karbohydrater.
 • Ta testen: Er du en slankehysteriker?
 • På vannvogna

  Da Christian Slater vill gå ned noen kilo fant ikke George noen feil ved måten han spiste og trante på. Imidlertid ville han at Slater skulle drikke mer vann, minst åtte glass om dagen.Dette gjorde at Slater følte seg mer energisk, ble mer aktiv og dermed økte forbrenningen sin. Vann kan også dempe appetitten, slik at matinntaket går litt ned.
 • Ta testen: Hvor sunt er kostholdet ditt?
 • Kom i pluss med proteiner

  Sela Ward ville føle seg mer energisk mens hun jobbet, uten å spise mer enn hun alt gjorde. George fikk henne til å bytte ut noe av maten som var rik på karbohydrater til fordel for proteinrik mat.Karbohydrater kan gi deg et kjapt energikick, men energien daler like kjapt etterpå. Ved å tilføre mer proteiner i kosten ble Wards energi mer stabil og varig.Gode kilder er nøtter og fisk.
 • Ukeplan for et sunnere liv
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer