Intimbarbering

Slik blir du bikinifin nedentil

Si farvel til irritert hud og kviselignende nupper.

INTIMBARBERING: Nå som bikinisesongen er her er det viktig å være nøye med intimbarberingen slik at du ikke tropper opp på stranden med kviselignende nupper langs bikinilinjen.  Foto: el.rudakova - Fotolia
INTIMBARBERING: Nå som bikinisesongen er her er det viktig å være nøye med intimbarberingen slik at du ikke tropper opp på stranden med kviselignende nupper langs bikinilinjen. Foto: el.rudakova - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Bikinisesongen er endelig her, og da er det kanskje en del av oss som finner frem høvelen for å ta et ekstra lite røsk «der nede». 

Det du imidlertid må huske på når du skal barbere deg nedentil, er at huden rundt bikinilinjen er svært følsom og kan derfor lett bli irritert og nuppete dersom du slurver med høvelen.

Nedenfor finner du noen gode tips til hvordan du siker deg glatt og fin hud.

LES OGSÅ: Slik gjør du voksingen mindre smertefull

Bruk en skarp høvel

En av de desidert vanligste årsakene til at man får inngrodde hår og nupper rundt underlivet, er at man bruker et gammelt, for slitt/sløvt eller smårustent barberblad når man gjennomfører barberingen.

Det anbefales at du bytter barberblad så fort du merker at det begynner å bli sløvt, noe som normalt tar mellom fem og ti barberinger.

Det lengste du bør bruke samme blad er én måned.

For at bladet ditt skal holde seg lengre, er det lurt å rense barberhøvelen både før og etter bruk, og passe på at du oppbevarer den et tørt sted.

Lar du for eksempel barberhøvelen bli liggende i dusjen eller på et fuktig badegulv, risikerer du at bladet ruster - og rust er en vanlig årsak til at bakterier og betennelser setter seg i hårrøttene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer