Livsstil

Slik blir du en sjekke-ekspert

- Send ut tydeligere signaler enn du er vant med, råder datingcoach.

IKKE HOLD TILBAKE: Ikke stå på sidelinjen og vent på at noen skal vise interesse for deg. Ta saken i egne hender og introduser deg selv. Foto: Sergey Nivens - Fotolia
IKKE HOLD TILBAKE: Ikke stå på sidelinjen og vent på at noen skal vise interesse for deg. Ta saken i egne hender og introduser deg selv. Foto: Sergey Nivens - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du kvinne har du mest sannsynlig opplevd å bli sjekket opp på byen. Det er liksom slik det er, menn sjekker og kvinner blir sjekket.

Men når sant skal sies er dette egentlig en ganske gammeldags oppfatning av hvordan ting skal være. Vi har da tross alt likestilling her til lands.

Hvor ofte vi lar oss smigre av denne tilnærmingen, og hvorvidt vi selv er interesserte er jo en helt annen sak. Er det ikke alltid slik at gutta vi virkelig ønsker at skal sjekke oss opp, gjerne lar vente på seg? 

Er du selv delvis passiv på sjekkemarkedet, kan du likevel ikke forvente så mye. For er det noe man vil ha, så må man hente det selv.

Så i stedet for å vente og håpe på at en du har et godt øye til skal sjekke deg opp, bør du kanskje heller ta saken i egne hender. Det trenger ikke være så vanskelig, menn gjør jo dette hele tiden, så hva er det vi er så redde for?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer