KUN DU ER DU: Det er ikke alle som kan se ut som retusjerte prinsesser - men alle har vi noe å være fornøyd med. Fokusér på det! Foto: Panther Media
KUN DU ER DU: Det er ikke alle som kan se ut som retusjerte prinsesser - men alle har vi noe å være fornøyd med. Fokusér på det! Foto: Panther Media Vis mer

Kroppsbilde

Slik blir du mer fornøyd med kroppen du har

Tipsene som får hjernen på rett spor igjen.

Publisert
De fleste av oss har i ting vi ville ha forandret på oss selv om vi hadde sjansen.

Men uansett om du er akkurat så tung du vil være eller har noen kilo til overs, kan du lære å like vekten du har akkurat nå, ifølge Shape.com.

Bli glad i deg selv

Det høres kanskje litt Lyckliga Gatan ut, men jo mer du kan forsøke å være glad i og respektere den kroppen du har nå, jo lettere er det å velge en sunn livsstil.

Da er det lettere å nå både vektmål og vektkontroll. Hvordan du blir mer glad i din nåværende vekt? Jennipher Walters, blant annet personlig trener og grunnlegger av nettstedene FitBottomedGirls og FitBottomedMamas, har svaret.

LES OGSÅ: Juks deg slank

1. Tenk på det du er fornøyd med

Ingen kropp er perfekt, men istedet for å fokusere på hva du ikke liker med kroppen eller vekta, snu oppmerksomheten mot det du faktisk liker. Det genererer en god selvfølelse og aksept for hvem man er. Vær glad for den myke huden din, de sterke bena, de fine kurvene.

2. Ikke rakk ned på deg selv

Sier du ting til deg selv som du ikke ville sagt til din beste venninne? Legg merke til hvordan du tenker om deg selv. Hvis du sier noe som ikke er så hyggelig, bør du bytte ut den negative tanken med noe positivt om deg selv. Nøkkelen er bevissthet.

LES OGSÅ: Tenk deg slank

3. Ikke gå i sammenligningsfella

Lag en pakt med deg selv om å slutte å sammenligne deg med andre. Uansett om det handler om økonomi, karriere, vekt, utseende, familie, materielle goder - du kan ikke være best i alt, men du kan være den beste deg.


Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer