Romantikk

Slik blir du raskt singel

Følg denne oppskriften, og vi kan love deg at kjæresten forsvinner som dugg for solen.

Slik blir du raskt singel
Publisert
Sist oppdatert
Når du skal fjerne all romantikk fra forholdet ditt, kan selv den minste anstrengelse gjøre viktige utslag. Under får du gode råd. Vi antar at du forstår at du må gjøre det motsatte av det som står i denne artikkelen hvis du helst vil beholde kjæresten din. Lykke til, uansett.
 • Ikke gå i romantikkfella
 • 20 grunner til å dumpe ham
 • De syv vanligste parproblemene
 • Skorter det på romantikk i hverdagen? Ta tempen på forholdet med denne uhøytidelige guiden.
 • Dette er drømmemannen
 • 1. Unngå at han føler seg nyttig

  Alle trenger å føle seg elsket i et forhold, og det blir man ved å føle seg viktig, skriver nettstedet Romance Tracker. Tips: Sørg for å aldri ta imot hjelp og få i stedet partneren til å føle seg så ubrukelig, uønsket og irrelevant som mulig. Dette er et sikkert kort for å fjerne romantikken fra forholdet.

  2. Ikke vis interesse for ham som person

  Å gjøre en innsats for å lære om din partners hobbier og interesser er en ypperlig måte å vise hvor mye han betyr for deg. Tips: Styr derfor unna de samtaleemnene din partner viser den minste interesse for.

  3. Ikke gjør noe nytt

  En av de mest effektive måtene å fjerne spenningen i forholdet er å gjøre de samme tingene igjen og igjen, helst til samme tid hver dag.Tips: Så hold dere unna ting dere ikke har prøvd før, som å lage middag etter oppskrift eller massere hverandre med eteriske oljer. Nye ting er fy-fy.

  4. Ikke prioriter ham

  Dersom du jobber døgnet rundt og tilbringer fritiden din med venninnene, da sender det tydelige signaler til partneren din om at han nedprioriteres.Tips: Så sørg for at din partner konsekvent er nummer to på prioriteringslisten. Lær deg først som sist at kvalitetstid er noe tull.

  5. Ikke si at du er stolt av ham

  Ikke alle er klar over det, men ordene «jeg er stolt av deg» er kanskje de viktigte ordene du kan fortelle din partner. Tips: Så det å vise at du er stolt av din partner, det må for en hver pris unngås. Aldri si at du er stolt over ham, verken når det kommer til jobb, foreldrerollen, og i hvertfall ikke ting som angår forholdet deres. Ikke gi inntrykk av at han er din helt, det vil vi jo ikke at han skal tro.

  6. Ikke gi inntrykk av at forholdet er noe verdt

  Kanskje later du fra til til annen som om forholdet deres betyr noe, men dette må du plukke av deg når dere er sammen med familie og venner. Tips: Så skryt og lovord om din partner bør du holde deg for god til. Kjæresten din kunne jo komme til å føle seg verdsatt, så ikke gi et galt inntrykk.

  7. Ikke overrask ham - på noen måte

  Som nevnt i punkt nummer tre, et forutsigbart forhold er det samme som et uromantisk forhold. Tips: Så la være å overraske mannen i ditt liv. Dersom du går i tanker om å skrive ham noen romantiske ord på en lapp, forkast den ideen med det samme. Overraskelser gjør folk glade, og glede gjør underverker for romantikken - og det kan vi ikke ha noe av.

  8. Ikke vis takknmemlighet

  I forbindelse med punkt en, om å ikke å la partneren gjøre noe for deg. Dersom han skulle klare å snike seg til å gjøre noe for deg, ikke vis takknemlighet. Tips: Så glem vanlig høflighet og takknmelige kjærlighetserklæringer. Aldri, aldri finn på å si takk eller gi ham et kyss. Gjør ham heller ikke en gjentjeneste, han kunne jo finne på å synes at du er den reneste drømmekvinnen.

  9. Ikke mimre om gode stunder

  Kjæresteapar har en tendens til å oppleve ting sammen og lever lykkelig på minnene. De snakker kanskje om ting de har opplevd og kan glede seg igjen og igjen.Tips: Så ikke del gode minner med kjæresten din, det kunne jo tilføre forholdet deres et syndig lite snev av romantikk.

  10. Ikke gi ham oppmerksomhet

  Oppmerksomhet er et viktig stikkord i et hvert romantisk kjærlighetsforhold. Men det er lettere enn det tror å unngå at romantikken blomstrer opp som følge av dette. Tips: Så her er oppskriften: glem din partner med det samme han går ut av døren og ikke vær et romantisk fjols og ring ham på jobben eller send ham en hyggelig tekstmelding. Folk som gjør det er med på å bygge et mye mer romantisk forhold, så vokt deg vel for å bli blant dem.EKSPERTEN SVARER:
 • Få fart på forholdet
 • Finnes varig kjærlighet?
 • Dette gjør alderen med sexlivet ditt
 • Slik får dere bedre sex
 • Den store orgasmeguiden
 • Slik tenner du ham
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer