Frisyrer

Slik blir vårens trendfrisyre

Glem stramme hestehaler og overstylede frisyrer. Følg disse tipsene i stedet.

Slik blir vårens trendfrisyre
Publisert
Sist oppdatert
Denne våren kan du trygt legge både rettetangen og hårvoksen på hylla. Nå er det nemlig rufsete og bustete oppsatser som gjelder. Vårens nye frisyrer har en nostalgisk og romantisk look, og framhever både halsen og pannen på en flatterende måte. De nye sveisene gir deg en søt og gjennomført stil når du pynter deg med den blomstrete vårkjolen, og gir det lille trend-touchet til enkle plagg som hettegenser eller cardigan.

Slik gjør du det

Og det beste av alt: De krever lite styling, og er så enkle at alle kan få dem til hjemme på badet. Alt du trenger er en god teksturspray eller saltvannspray, samt litt øvelse. Her får du oppskriften.

 • Slik vil vi se ut i 2009
 • 10 nye festsminkestiler
 • Jan Thomas' heteste sminketips
 • Stylistenes hemmelige triks
 • Her er de aller beste maskaraene

 • Her kan du se ti varianter av vårens heiteste frisyre:  20 ekte stayere

  Er du ikke i modus for å prøve noe nytt, men vil heller holde deg til en av klassikerne?
  Da kan du ta en kikk på en av disse 20 enkle frisyrer som alltid funker. Vårmoten er like rundt hjørnet, og enten du har kort, langt eller halvlangt hår er du garantert å finne noe du liker. Du finner de heteste hårtipsene her.

  Sminkestilene som gjelder

  Og mens vi gleder oss til å ta på solbrillene og den lette jakka kan vi se litt nærmere på sminketrendene som blir de gjeldende denne våren. Her finner du vårens nye øyeskygger.

  Finn stilen som passer for deg


  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer