SEXY BEIN: Både Gwyneth Paltrow, Gisele Bündchen og Jennifer Aniston er kjent for sine lekre, smekre bein.  Foto: All Over Press
SEXY BEIN: Både Gwyneth Paltrow, Gisele Bündchen og Jennifer Aniston er kjent for sine lekre, smekre bein. Foto: All Over Press Vis mer

Jennifer Aniston

Slik får de stjerneleggene

Gjør som Gwyneth, Gisele og Jennifer.

Publisert
Sexy, veltrente legger og lår er ikke noe mange av oss er født med, selv om potensialet kan ligge der fra naturens side.

Som regel krever det nemlig beinhard selvdisiplin og mye trening for å få lekre, smekre bein.

LES OGSÅ: Slik får du lekre bein

Kort, kort, kort

Er du superstjerne i Hollywood, gjelder imidlertid helt andre regler. Der har de fleste kjendiskvinner personlige trenere som hjelper dem med å få det beste ut av kroppen sin, og særlig beina ser ut til å være i fokus i mote- og skjønnhetsbildet om dagen.

Miniskjørt, minikjoler, minishorts og skyhøye hæler er tydelig stikkordene i filmbyen denne sommeren, og stjerner som Gwyneth Paltrow, Gisele Bundchen og Jennifer Aniston benytter enhver anledning til å vise frem sine slanke, veltrente og brune attributter.

Ok, så kjendiskvinnene har det litt enklere enn oss andre, med personlige trenere som kan piske dem i form.

Men hvordan er det egentlig de får disse flotte beina, som misunnes av så mange kvinner rundt om på planeten?

Helsemagasinet Shape (ekstern lenke) har selvsagt tatt en liten prat med trenerne til stjernene, og her er «hemmeligheten» bak de velformede leggene:

LES OGSÅ: Sommerens mest vågale trend?

GWYNETH: Har fått svært flotte og tonede bein etter at hun begynte å trene med Tracy Anderson.  Foto: All Over Press
GWYNETH: Har fått svært flotte og tonede bein etter at hun begynte å trene med Tracy Anderson. Foto: All Over Press Vis mer

Gwyneth Paltrow


Gwyneth (38) har de siste årene fulgt et beinhardt trenings- og kostholdsregime, med mye fokus på sunn mat og effektiv kondisjonstrening.

I likhet med bestevenninnen Madonna, har også Paltrow fått spesiallaget et treningsprogram av treningsguru Tracy Anderson, og ifølge Anderson består det hovedsakelig av daglige økter på om lag 45 minutter med kondisjon- og styrketrening.

Blant Gwyneths favoritt treningsformer, er dans og pilates, som gir en velformet, tonet kropp.

- Treneren min – Tracy Anderson, har forandret beina, rumpa, armene og magen min. Jeg føler meg bedre enn noensinne, har Paltrow tidligere uttalt:

- Jeg trener kondisjon 45 minutter fem ganger i uka, og så prøver jeg også å trene 45 minutter med styrke innimellom kondisjonsøktene.

LES OGSÅ: Treningsdrikken stjernene er ville etter

GISELE: Er en av verdens best betalte supermodeller, og har bein mange kvinner ville gitt en (liten) kroppsdel for.  Foto: All Over Press
GISELE: Er en av verdens best betalte supermodeller, og har bein mange kvinner ville gitt en (liten) kroppsdel for. Foto: All Over Press Vis mer
JENNIFER: Elsker å trene, og sverger blant annet til yoga og løping.  Foto: All Over Press
JENNIFER: Elsker å trene, og sverger blant annet til yoga og løping. Foto: All Over Press Vis mer
BLAKE: Trente beinhardt i forbindelse med filmen "The Green Lantern". Skuespillerinnen liker sirkeltrening, og trener også mye styrke.  Foto: All Over Press
BLAKE: Trente beinhardt i forbindelse med filmen "The Green Lantern". Skuespillerinnen liker sirkeltrening, og trener også mye styrke. Foto: All Over Press Vis mer
ASHLEY: Twilight-stjernen trente i fire timer hver eneste dag under innspillingen av vampyr-filmen "New Moon".  Foto: All Over Press
ASHLEY: Twilight-stjernen trente i fire timer hver eneste dag under innspillingen av vampyr-filmen "New Moon". Foto: All Over Press Vis mer
BROOKLYN:Takker et intenst yogaprogram, løping og styrketrening for sine velformede attributer. Foto: All Over Press
BROOKLYN:Takker et intenst yogaprogram, løping og styrketrening for sine velformede attributer. Foto: All Over Press Vis mer

Gisele BündchenSupermodellen fra Brasil er regnet som en av verdens best betalte modeller. Hun er også småbarnsmor, og kom ufattelig raskt tilbake i form etter fødselen av sønnen Benjamin i desember 2009.

Giseles (30) hemmelighet er at hun aldri tar seg helt fri fra jobben sin, og dermed også er svært opptatt av trening og et sunt kosthold.

Hun holder kroppen, og beina, i toppform ved å trene kondisjon i basseng, kampsport som Kung fu, samt yoga, som hun også holdt på med gjennom hele graviditeten.

- Jeg trente Kung fu frem til to uker før Benjamin ble født og trener fortsatt yoga tre ganger i uka, har modellen uttalt.

LES OGSÅ: Slik kler du deg til lengre bein

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston (42) har antagelig noen av de mest misunte leggene i Hollywood, og selv om hun har passert 40 år, ser de bare ut til å bli lekrere og lekrere for hvert år som går.

Jennifer har tidligere erkjent at hun er helt avhengig av yoga, samt kondisjonstrening som svømming, jogging og dans.

Ifølge tv-og filmstjernen er det også takket være yoga at hun har synlige, men slanke muskler.

- Beina mine har blitt mer trent av det og armene har blitt mye sterkere, har hun tidligere uttalt.

I tillegg følger Aniston den såkalte Zone-dietten, som går ut på å spise små måltider fem ganger om dagen som består av 40 prosent protein, 30 prosent karbohydrater og 30 prosent fett.

LES OGSÅ: Slik kan DU trene som stjernene

Blake Lively

«Gossip Girl»-stjernen har virkelig skapt seg et stort navn i Hollywood de siste årene, og etter hvert som hun har blitt mer kjent, har hun også blitt mer muskuløs og veltrent.

Særlig i forbindelse med rollen i filmen «The Green Lantern» måtte Blake (23) trene hardt, og stjernen har tidligere innrømmet at det var ganske tøft.

- Jeg hadde egentlig aldri trent så mye. Jeg fikk alltid litt panikk før jeg måtte gå i et lite antrekk, men har aldri hatt viljestyrke nok til å trene regelmessig. Jeg har skjønt at man føler seg mye bedre etter å ha trent, og skal derfor få meg en personlig trener, har hun tidligere uttalt.

Hemmeligheten til Blake er et velbalansert kosthold kombinert med sirkel- og styrketrening,

Her er øvelsene som får Blake i toppform!

Ashely Greene

«Twilight»-skuespillerinnen havner stadig på lister over verdens mest sexy kvinner, og har legger og lår få kvinner forunt.

Ashley (24) har tidligere omtalt seg selv som en trenings-fantast og blir stadig avbildet på vei inn og ut av treningssenteret sitt i LA.

Ifølge Greene er hennes favorittøvelser pilates, løping og styrketrening med kettlebells.

- Under innspillingen av «New Moon» trente vi alle med en personlig trener, og det var mye kampsport. Vi trente minst fire timer om dagen, og jeg har fått gode treningsvaner ut av det, har hun uttalt:

- Nå for tiden står jeg opp veldig tidlig og gjør pilates, helst seks ganger i uken. Noen ganger trener jeg også kondisjon og litt styrke. Jeg er ikke en stor fan av styrketrening egentlig, men jeg gjør det fordi jeg vil bygge muskelmasse.

LES OGSÅ: Nå skal lommene på shortsen synes

Brooklyn Decker

Modellen, skuespillerinnen og kona til tennisstjernen Andy Roddick elsker å variere treningsøktene sine, og har tidligere takket et intenst yogaprogram, løping og styrketrening for sine velformede attributer.

Nylig har hun også laget en hjemmetreningsserie for motemagasinet Elle, som inkluderer trening, kosthold og skjønnhet.

Decker (24) er også utrolig opptatt av å spise sunt, og forsøker å få i seg masse frukt og grønnsaker, selv når hun følger ektemannen rundt på turnering.

- Jeg elsker blåbær. Herregud, jeg kunne spist det hver eneste dag om jeg hadde hatt mulighet. De er supergode og fulle av antioksidanter. I tillegg elsker jeg egg, det er både sunt og næringsrikt, har modellen tidligere uttalt.

LES OGSÅ: Her er Cindy Crawfords skjønnhetstriks

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer