Kroppskrubb

Slik får du babymyk hud

Vi har testet hvilke kroppskrubber som virkelig får jobben gjort.

Hvilket produkt bør du kjøpe? Se testresultatet her.
Hvilket produkt bør du kjøpe? Se testresultatet her. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Til tross for at huden fremdeles er pakket inn i tykke strømpebukser og ullundertøy, fortjener den litt pleie. En god kroppspeeling fjerner døde hudceller og gjør at huden blir mer mottakelig for fuktighetskrem.

Slik gjør du det:

Du kan bruke en hampvott eller en dusjkrem med peelingkorn. Skrubb mot hjertet i oppadgående sirkelbevegelser. Bruk litt ekstra tid på områder der huden har lett for å bli tørr og ru, som for eksempel albuer og knær. Etter at huden er tørket, påfører du et raust lag deilig fuktighetskrem. Og voila - borte er det triste, tørre vinterhuden. Vi har testet hvilke nye produkter som gir den mykeste huden.

Se hvilket produkt som vant testen:

Kortere bad

En ting du helst bør unngå om vinteren, (uansett hvor deilig det er), er lange bad.Selv om det skulle være aldri så fristende, fører glovarmt vann til at fuktigheten preller av på huden din. Skru ned temperaturen litt, eller kutt ned tiden for å kompensere.Les også: Dette er faktisk helsefarlig. Les også: 15 billige velværetipsFå tips til vinterpleie av huden her:

Slik testet vi:

Produktene ble testet av kk.nos redaksjon. Alle produktene ble brukt i henhold til instruksjonen på pakken. Alle testpersonene har normal hud, uten spesielle problemområder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.