HÅR OG HUD: Julia Roberts' hårstylist og makeup-artist røper sine beste triks her. Dette bildet er fra 20th Annual Glamour Women of the Year Awards i NYC tidligere i år. Foto: All Over Press
HÅR OG HUD: Julia Roberts' hårstylist og makeup-artist røper sine beste triks her. Dette bildet er fra 20th Annual Glamour Women of the Year Awards i NYC tidligere i år. Foto: All Over Press Vis mer

Hår

Slik får du hår som Julia Roberts

Stylisten avslører sitt hemmelige triks - og du klarer det lett selv.

Publisert
Det er over 20 år siden Julia Roberts (43) var Pretty Woman, men det er fantastisk lite som har forandret seg siden den gang.

De karakteristiske krøllene er fremdeles like livlige, og huden fremdeles like glødende. Hva er hemmeligheten?

Heldigvis har superstjernen både en stylist og sminkør som er villige til å dele sine skjønneste tips med vanlige folk.

SE OGSÅ: Makeup-artistenes hemmelige triks

Prøv krølljernet selv

Hårstylist Serge Normant kan tydeligvis krøller. For ikke bare har han Roberts som en av sine faste kunder, men også Sex og singelliv-skuespiller Sarah Jessica Parker.

Og hemmeligheten bak naturlige, vakre krøller er visstnok noe så enkelt som dette:

- Det som ser best ut er å snurre ene delen av håret én vei rundt krølltangen, og neste hårparti motsatt vei, forklarer han til magasinet People, melder nyhetsbyrået Cover Fashion.

Normant understreker imidlertid at Roberts har hår som er svært enkelt å jobbe med, og at hun har naturlig tykt og glansfullt hår.

- Da hun først ble kjent hadde hun jo svært hår og nydelige krøller. Jeg tror ikke at jeg har lært henne så mye, legger han til.

Slik får du huden

42 år gammel landet også Julia Roberts kontrakten som modell for kosmetikkmerket Lancôme. Kanskje ikke så rart med tanke på at hun har hud som en 20-åring.

- Huden hennes er bare helt fantastisk, sier Roberts’ makeup-artist Genevieve til People.com.

Hun kan avsløre at trikset er farget fuktighetskrem – aldri foundation – etterfulgt av litt kremrouge på kinnbeina.

Sjekk også dette

Prøv sminketrikset selv, men sjekk gjerne først ut KK.no’s test av farget dagkrem. Se også vår guide til hvordan du skal legge rougen.

I tillegg gir vi deg trinn-for-trinn-oppskrift på hvordan du får Mad Men-krøller og glamourøse Hollywood-krøller.

KK-ekspertens beste tips

Tidligere skjønnhetsekspert på KK.no, Helge Borgen, har også gitt lesere gode råd på sine nettmøter på kk.no.

For eksempel hvordan du...

 • fjerner blå ringer under øynene: - Bruk en god øyegel, som er drenerende. Så kan du dempe fargen med å bruke en concealer med et oransje pigment.

 • sminker bort kvisearr: - Peel så godt du kan, så legg lett concealer og foundation over. Avslutt med litt pudder, men husk at det alltid er veldig lite som skal til. Det kan fort se verre ut om du ikke forsiktig.

 • unngår klamme øyelokk: - Ikke bruk fete produkter. Og vær flink til å rense huden. Så er foundation og pudder supre ting å bruke, da preparerer du og matter ned samtidig. Et must før du legger øyenskyggen. Hele nettmøtet får du her.

 • legger leppestift som varer: - For å oppnå best mulig resultat på leppene, bruk en lipliner i samme nyanse som leppestiften. Tegn opp konturen, men legg gjerne også lipliner på hele leppen. Da får du farge som holder siden blyaneten er litt tørr. Legg leppestift over, og så litt lipgloss. Du kan også legge foundation og pudder aller først på leppene, da sitter det enda bedre.

 • får lange, fine vipper: - Bruk gjerne en primer før maskaraen. Ta deg gjerne litt god tid når du påfører maskaraen, jobb med vippene, børst gjennom med en nøytral kost mellom noen av maskaralagene.

 • fikser grå og gusten hud: - Første bud for å få fin glød i huden er at du er flink med egenpleie av huden hjemme. Påfør fukt, rens huden hver kveld, bruk peeling etc. I tillegg bør du skaffe deg en foundation i nøyaktig lik farge som huden din, men med litt glød, gå deretter over makeupen med et pudder som inneholder litt glød og shimmer.

 • forebygger blank t-sone: - Det er veldig vanlig med fet/blank t-sone. Mine råd vil være produkter beregnet for dette og foundation som inneholder pudder. Er du sikker på at du bruker riktige hudpleieprodukter? De kan være for rike på olje. I tillegg er det bra å justere utover dagen med pudder, da holder du kontroll på makeupen.
 • Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer