Nettdating

Slik får du kjæreste på nettet

Samlivsekspert Peder Kjøs forteller hva som skal til.

Det er tre ting som gjelder hvis du vil treffe mannen i liv på nettet. Sjekk rådene fra Peder Kjøs. Foto: Panther Media
Det er tre ting som gjelder hvis du vil treffe mannen i liv på nettet. Sjekk rådene fra Peder Kjøs. Foto: Panther Media Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Maren har vært singel i to og et halv år og vil ha slutt på det.- Jeg lurer veldig på hvordan jeg skal finne en mann som passer for meg. Jeg ser etter en mann som kan matche meg med interesser, utseende og i hodet, skriver hun til psykolog og samlivsekspert på KK.no, Peder Kjøs.Les også: Slik nyter du singellivetBommer ute på byenMaren har prøvd å finne den rette byen, butikken, bussen og skolen, uten å lykkes.- De prater gjerne tilbake, men det blir med det. Jeg har også prøvd en mer aggressiv fremgangsmetode som sjekking på lyse dagen. Karene blir positivt overrasket, men er liksom ikke interessert i å gå ut med en ukjent person. - Jeg har prøvd Match.com, men fikk mer respons fra menn på min fars alder, enn på min egen. Jeg har nesten gitt opp. Det er slitsomt å være «åpen» når alle andre virker så lukket. Har du noen tips til meg? vil den kjærestelystne unge kvinnen vite.Det er nettet som gjelderPeder er ikke i tvil om at Maren vil få seg kjæreste.- Det er klart at det finnes en mann for deg der ute! - Med den innstillingen du har, antar jeg at det bare er spørsmål om å treffe den rette kandidaten. Bekjentskaper og jobben kan fort bli oppbrukt, så nettet har faktisk blitt det vanligste stedet å treffe kjæresten sin nå. - Når du får respons fra eldre menn enn du er interessert i, kan det være lurt å være mer spesifikk i profilen din, mener Peder:1. Skriv tydelig hva du er interessert i. 2. Ikke vær redd for å virke kresen, det viser bare at du har selvtillit og ikke tar hva som helst. 3. Nettet er fullt av godt voksne menn som svarer på alle mulige annonser, så du trenger ikke å bry deg om henvendelsene fra dem hvis du ikke er interessert. Få flere gode råd om nettsjekking her, så slipper du å bli lurt av nettflørten.- Det er klart at det er slitsomt å være åpen og bygge opp håp som går i knas gang på gang. Slik er det for menn også. Det er kanskje derfor mange virker litt forbeholdne. Men hvis du orker å være åpen og positiv er det bare et tidsspørsmål før du får kontakt med den rette. - Og så er det jo lov for deg å ta kontakt på nett også, du trenger ikke bare å vente, vet du, skriver Peder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer