Lår

Slik får du maks ut av lårtreningen

2 supereffektive øvelser du kan gjøre hjemme!

Publisert

KK.NO: I slutten av oktober hadde KK.no og treningsekspert Anne Marte Sneve (31) premiere på webtv-serien «Stram opp med Anne Marte», som vil sendes en gang i uken på KK.no frem til rett over jul. 

I serien får du enkle, effektive og brukervennlige treningstips, og det beste av alt er at de fleste øvelsene kan gjøres hjemme i din egen stue.

EFFEKTIV HJEMMETRENING: KKs treningsekspert - Anne Marte Sneve, viser deg enkle og effektive treningsøvelser, som du kan gjøre i din egen stue.
EFFEKTIV HJEMMETRENING: KKs treningsekspert - Anne Marte Sneve, viser deg enkle og effektive treningsøvelser, som du kan gjøre i din egen stue. Vis mer

I første episode var det kondis som var i fokus (se episoden her), og den andre uken var det rumpe (se episode to her). 

LES OGSÅ: Stram opp mage, rumpe og lår

Øvelser du kan gjøre hjemme

Denne uken er et lårene som skal trenes (se videoen i toppen av saken).

- Her viser jeg to av mine favorittøvelser for beina , der du på første øvelse kun trenger en stol og på andre øvelse noe som sklir mot gulvet (som raggsokker eller grytekluter), forklarer Anne Marte: 

- Øvelsene er supre for de de i tillegg til å styrke muskulaturen i beina også utfordrer stabilitet og kjernemuskulatur. Du vil også merke fremgang raskt på øvelsene, så ikke fortvil om det er tungt eller utfordrende i starten.

Mer info om Anne Marte finner du på hennes hjemmeside!

Følg med på KK.no - hver uke frem til litt over jul vil vi publisere en ny episode av  «Stram opp med Anne Marte»!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer