Lår

Slik får du maks ut av lårtreningen

2 supereffektive øvelser du kan gjøre hjemme!

KK.NO: I slutten av oktober hadde KK.no og treningsekspert Anne Marte Sneve (31) premiere på webtv-serien «Stram opp med Anne Marte», som vil sendes en gang i uken på KK.no frem til rett over jul. 

I serien får du enkle, effektive og brukervennlige treningstips, og det beste av alt er at de fleste øvelsene kan gjøres hjemme i din egen stue.

EFFEKTIV HJEMMETRENING: KKs treningsekspert - Anne Marte Sneve, viser deg enkle og effektive treningsøvelser, som du kan gjøre i din egen stue.
EFFEKTIV HJEMMETRENING: KKs treningsekspert - Anne Marte Sneve, viser deg enkle og effektive treningsøvelser, som du kan gjøre i din egen stue. Vis mer

I første episode var det kondis som var i fokus (se episoden her), og den andre uken var det rumpe (se episode to her). 

LES OGSÅ: Stram opp mage, rumpe og lår

Øvelser du kan gjøre hjemme

Denne uken er et lårene som skal trenes (se videoen i toppen av saken).

- Her viser jeg to av mine favorittøvelser for beina , der du på første øvelse kun trenger en stol og på andre øvelse noe som sklir mot gulvet (som raggsokker eller grytekluter), forklarer Anne Marte: 

- Øvelsene er supre for de de i tillegg til å styrke muskulaturen i beina også utfordrer stabilitet og kjernemuskulatur. Du vil også merke fremgang raskt på øvelsene, så ikke fortvil om det er tungt eller utfordrende i starten.

Mer info om Anne Marte finner du på hennes hjemmeside!

Følg med på KK.no - hver uke frem til litt over jul vil vi publisere en ny episode av  «Stram opp med Anne Marte»!

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: