Forspill

Slik får du mer forspill

Mer kyssing, kjærtegn og oppvarming er ingen uting.

Ikke vær redd for å si ifra hva du liker, men pass på å be om det på den rette måten. Da når du lenger.  Foto: BENELUXPIX/MAXPPP
Ikke vær redd for å si ifra hva du liker, men pass på å be om det på den rette måten. Da når du lenger. Foto: BENELUXPIX/MAXPPP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det finnes en enkel, og litt trist sannhet. Når et forhold har gått inn skoene, blir innsatsen på forspillfronten gjerne dårligere. Hvor ble det av den sensuelle fotmassasjen, og den ivrige mannen som ville gjøre hva som helst, hvor lenge som helst, for å vise deg at han bryr seg og vet hva du vil ha? Alt går litt fortere i svingen, plutselig. Og du vil jo fortsatt ha mer kyssing, kjærtegn og all verdens varianter av de bra greiene, men det er ikke så kult å spørre om det. Heldigvis, uansett hvor sjenert du måtte bli av tanken på å kreve noe for deg selv eller uttrykke deg seksuelt verbalt, har WebMD gode forslag til hvordan du kan få mer forspill. STEG 1:

Start motoren din

Før du får typen til å øse oppmerksomhet over plasser på kroppen som får deg til å bli god og varm, bør du komme i riktig stemning på egenhånd. For menn er det ofte bare å høre ordet sex, så er han klar. Kvinner trenger gjerne en overgang fra å henge opp nyvaskede klær, til å rive av seg sine egne og hoppe til sengs. Begynn med små ønsker som disse for å skru opp temperaturen på følelsene dine og få tankene dine penset over til noe mer sexy:«Kom og gi meg en klem».En god, lang klem (20-30 sekunder, for å være eksakt) øker oxytocinnivået hos kvinner, og dette hormonet øker den seksuell opphisselsen. Og siden menn liker de tekniske forklaringene på hvordan ting virker, bør du på forhånd ha delt denne informasjonen med ham. Når han så har armene rundt deg, skal du fortelle ham hvordan det føles. «Det er så fint å slappe av sammen med deg», eller «jeg elsker at du holder rundt meg». Kanskje blir han oppmuntret til å se hva mer han kan oppnå å oppdage med litt tålmodighet. «Vil du massere skuldrene mine?» Når en mann har lyst til å få deg under dyna, foreslår han ofte å gi deg en massasje. Minn ham på hvor bra det funket før. «Skal vi ta en dusj? Sammen?»Varmen... Duftene... Sexy, glatte kropper. Skum og vann har en tendens til å lede ting i riktig retning. Og når du åpner med et slikt forslag, kan det godt hende han er åpen for andre dampende forslag også. STEG 2:

Stryk egoet hans.

Fortell ham at han gjør ting riktig. «Jeg liker så godt når vi klemmer og kysser...» eller «det du gjør nå, tenner meg.» Unngå negative kommentarer som «hvorfor gjør du aldri sånn og sånn?».STEG 3:

Fortell ham hva du vil ha.

Og når du gjør det, bør du starte hvert forslag med skryt. «Det er så deilig å være sammen med deg. Kan vi gå sakte frem i kveld?». Husk å oppmuntre ham når han gjør ting riktig. Minn ham også på ting han har gjort før som har fungert bra for deg. Da blir han ivrig på å gjenta suksessen. Flytt hånden hans dit du vil ha den, og bruk ett ord om gangen for å forklare hvordan du liker det best: «Saktere.» «Opp.» «Høyre.» Husk oppmuntring underveis. Selv det å puste litt høyere er bra. Pust er et helt språk på soverommet. STEG 4:

Hvis ingenting virker, stryk egoet hans igjen.

Hva om dine diplomatiske evner ikke er nok, og han blir såret av forslagene eller motvillig til å prøve? Da er det viktig at du ikke blir negativ eller fornærmet, det er som å gi opp når du er kommet halvveis. Vær modig og positiv en stund til, og husk at gulrøtter alltid fungerer bedre enn et ris. Prøv å gi egoet hans en vitaminpille med dette: «Jeg syns du er så sexy, og noen ganger tenner du meg voldsomt. Jeg tror jeg kan vise deg en helt ny seksuell side av meg selv hvis du er tålmodig med meg.»En helt ny seksuell side av deg? Jepp, det bør vekke interesse. STEG 5:

Nå kan du skru opp varmen.

Når du først har sett hva ordene dine kan oppnå for deg, kan du prøve en mer avansert teknikk neste gang. Hvis du har en spesiell aktivitet i tankene, kan du komme inn på temaet slik: «Jeg drømte en heit drøm om oss i natt». Selvsagt vil han vite hva det var. Men han må følge drømmen steg for steg for å få vite fortsettelsen. Slik stimulerer du til en litt mer sexy prat - og så kan kroppene deres fortsette samtalen etterhvert. Det gjør ingenting om du rødmer litt.

3 måter å fortelle at det ikke virker:

Menn er følsomme når det kommer til sin egen seksuelle utførelse. Så når han gjør noe som ikke er helt riktig for deg, er det viktig å ikke ta fra ham motet. Her er noen ideer fra sexekspert Lou Paget - som han kaller «correction without rejection.»1. «Det virker som at kroppen min trenger noe annerledes i kveld.» Da skylder du på noe ingen har kontroll over, og gir deg sjans til å fortelle hva som kan gjøres annerledes. 2. «Ting føles annerledes når jeg er i ulike perioder av syklusen min.» Igjen, det et ingens feil, og det er sant. 3. «Kan du gjøre det du gjorde i stad? Du gjorde det slik... »Dette tar bort kritikken, fordi du fokuserer på tidligere suksess. Og øvelse gjør mester. Kilder: Lou Paget, forfatter av The Great Lover Playbook. Ian Kerner, forfatter av She Comes First. Hilda Hutcherson, forfatter av Pleasure: A Woman's Guide to Getting the Sex You Want, Need and Deserve.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer