KK.NO: Det er alltid morsomt å lære seg nye kjøkkentriks. Og spesielt når det dreier seg om noe veldig enkelt, men som likevel gjør livet så mye lettere.
Dette citrustrikset er et slikt et. Det kan brukes når du skal juice appelsiner, sitroner, grapefrukt, klementiner, lime osv.
LES OGSÅ: Den beste juicen du bør velge
Du vil jo helst ha mest mulig saft ut av citrusfrukten, ikke sant?
Da er det tre råd du bør følge:
1. Romtemperer frukten først. Da får du ut langt mer juice enn om den er kjøleskapkald. Tar du den rett fra kjøleskapet kan du varme den i mikroen i 20 sekunder først. (Du får heller putte isbiter i glasset om du vil ha kald, ferskpresset juice.)
2. Klem og kna den eller rull citrusfrukten på benkeplaten. Det mykner opp fruktkjøttet ytterligere.

3. Del frukten på langs, ikke på tvers. Da får du faktisk ut langt mer saft. Det er fordi fruktkjøttet blir presset bedre på denne måten.

LES OGSÅ: 10 juicer for bedre helse