Dårlig Selvtillit

Slik får du mer selvtillit i senga

Første bud: slutt å sammenligne deg med andre!

SEKSUELL SELVTILLIT: Mange kvinner har lav seksuell selvtillit. Ønsker du å øke denne mener ekspertene du først og fremst må jobbe med deg selv, og ikke fokusere for mye på sexen. Foto: apops - Fotolia
SEKSUELL SELVTILLIT: Mange kvinner har lav seksuell selvtillit. Ønsker du å øke denne mener ekspertene du først og fremst må jobbe med deg selv, og ikke fokusere for mye på sexen. Foto: apops - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Synes du det er vanskelig å nyte sex med partneren din, da alt du klarer å tenke på er om du er for tjukk eller om eksen hans var bedre enn deg?

Det er ikke til å komme unna at veldig mange av oss mangler en smule selvtillit i senga, og dette er dumt, for ofte er det en ødeleggende faktor for sexlivet ditt.

Dessverre er det slik at seksuell selvtillit ikke er noe som kommer av seg selv – du må jobbe hardt for den. For å gjøre denne prosessen litt lettere mener ekspertene at det første du bør gjøre er å finne ut hvorfor du føler deg usikker i senga.

LES OGSÅ: Redd for at du er «dårlig i senga»?

Frykt for å bli sammenlignet med andre

Peder Kjøs, som er spesialist i klinisk voksenpsykologi og KKs faste ekspert innen sex- og samliv, forteller til KK.no at en av årsakene til at mange kvinner mangler seksuell selvtillit er at de er redde for å bli sammenlignet med andre.

- Mange er usikre på seg selv fordi de frykter at partneren skal sammenligne dem med ett eller annet ideal – enten det er hans forrige partner, en modell, et tenkt ideal eller en pornostjerne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer