Neglelakk

Slik får du OL-neglene

OL-deltakerene har fått neglelakkdilla, og dekorerer helst med flagg. Slik kopierer du looken.

UNION JACK: Den britiske svømmeren Rebecca Adlington mottok sin bronsemedalje på 800 meter fri med det britiske unionsflagget på neglene.  Foto: All Over Press
UNION JACK: Den britiske svømmeren Rebecca Adlington mottok sin bronsemedalje på 800 meter fri med det britiske unionsflagget på neglene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er ingen tvil om at neglelakkhysteriet har nådd den olympiske leiren, og utøverne konkurrerer ikke bare på banen og i vannet. Også på neglefronten er det konkurranse, og OLs fineste negler er mye omdiskutert. Daily Mail og Glamour.com er blant nettsidene som presenterer og diskuterer hvem som har de lekenes lekreste negler.

Patriotiske manikyrer

Vertslandets egne utøvere får nok ekstra mye oppmerksomhet, og det er nettopp Union Jack-looken du kan lære deg hvordan du kopierer lenger ned i denne saken. Britiske Rebecca Adlington svømte inn til tredjeplass på både 400 meter og 800 meter fri, og da hun gikk opp på seierspallen for å motta sine bronsemedaljer, fikk også negledesigner Sophy Robson og hennes team masse oppmerksomhet. Rebecca Adlington hadde nemlig dekorert neglene med det britiske flagget.(Saken fortsetter under bildet)Det samme har bueskytter Amy Oliver gjort. Og det er ikke bare britene som viser sin patriotisme på fingerspissene. En drøss utøvere fra andre land har også valgt å bruke neglene til å vise sin nasjonale tilhørighet. Danske Caroline Wozniacki har lakket neglene røde og plassert et dansk flagg på lilleringeren. Den tyske tennisspilleren Angelique Kerber gikk for det tyske flagget, og det samme gjorde sandvolleyballspiller Laura Ludwig. LES OGSÅ: Få kropp som en sandvolleyballspiller Så mange som 8 av 10 av utøverene velger å få flagget sitt på neglene, ifølge Daily Mail.Den italienske sandvolleyballspilleren Marta Menegatti er blant de som droppet flaggdesignet, men fordelte fargene i det italienske flagget på de ulike neglene for en lignende effekt. Se flere bilder av olympisk negldesign her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer