Bryn

Slik får du perfekte bryn

Det tar bare et minutt og du trenger kun ett verktøy!

Sjablongene gir brynene dine perfekt form på noen sekunder! Foto: Veronica von Clemm
Sjablongene gir brynene dine perfekt form på noen sekunder! Foto: Veronica von Clemm Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Øyenbryn er stadig vekk i fokus, og opp gjennom årene har det vært utallige ulike trender i forhold til hvordan de skal se ut. Vi så dem runde på 20-tallet, tykke, lave og lange på 40-tallet. Marilyn Monroe hadde tidenes mest kopierte bue på 50-tallet og skuespiller/modell Brooke Shields sørget for at vi sparte ut busten på 80-tallet. Pamela Anderson (ja, tenk at vi faktisk gjorde det) fikk kvinner verden over til å se ut som et spørsmålstegn til langt inn i 2000-tallet, med sine tynne bryn. Og nå er det de store, buskete variantene som er «in» igjen, ala supermodell Cara Delevingne.LES OGSÅ: Denne looken går aldri ut på dato

Hodebry

Bryn kan rett og slett gi oss mye hodebry, vel og merke hvis vi vil. For noen bryr seg ikke i det hele tatt hvordan brynene ser ut, mens andre bruker timevis på å forme dem helt perfekt.Nå er det ikke slik at vi alle har likt utgangspunkt. For det første har vi forskjellige former på hodet, og ikke minst på øynene. Derfor kan man heller ikke gi de samme tipsene til alle.Noen er utstyrt med tykke, kraftige bryn, andre har ikke bryn igjen etter mange år med overnapping. LES OGSÅ: Sliter du med vonde forkjølesessår?

Sjablonger = gull for brynene

De har vært på markedet en liten stund, men nå er brynsjablongene virkelig på vei inn i Norge. Grunnen til at de funker så bra: de er superenkle å bruke og du får faktisk de brynene som du ønsker deg. Iallefall hvis brynene er lyse, er ujevne og tynne i rekkene. Desuten kan du velge mellom tre forskjellige former, slik at at det blir enklere for deg å tilpasse ditt utgangspunkt. Sjablongene egner seg ikke så godt for de med veldig tykke bryn.LES OGSÅ: Derfor får du hudormer

Slik gjør du

Det er ikke så vanskelig. Med litt øvelse former du begge brynene på under ett minutt!Gre og form først brynene slik at de blir riktige i fasong. Napp bort små hår om nødvendig. Velg blant skrinets tre sjablonger, og legg sjablongen oppå brynet, og så likt brynet ditt som mulig. Det er enklest å holde fast med to fingre. Bruk den myke kosten til å fargelegge brynet. Ha lite skygge på kosten, ellers blir brynene altfor harde. Bruk den stive kosten til å jevne ut fargen og eventuelt fylle inn hvis det trengs. Tips: Velg heller en nyanse lysere enn fargen på brynene. Fettet i huden gjør nemlig skyggen mørkere! Her brukte vi lysebrun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer