øyebryn

Slik får du perfekte øyebryn

Her er triksene som sikrer deg vårens fineste blikk.

Slik får du perfekte øyebryn
Publisert
Sist oppdatert
Denne våren er det kraftige, naturlige bryn som gjelder. Denne trenden har vart en stund, og de supersmale øyebrynene er fortsatt ikke tilbake i motebildet. De fleste trenger som regel bare å fikse opp brynene litt i underkant. Her kan du lese mer om hvilke triks som gjelder i vår.

Slik holder du brynene fine selv:

Vær tro mot det naturlige

Har du veldig kraftige øyebryn fra naturens side, gjør du lurt i å ikke prøve å endre formen for mye. Den naturlige formen harmonerer ofte best med trekkene og fargene dine. Er du en av dem som ikke tør prøve noe nytt? Slik kommer du over forandrings-frykten.

Ha godt verktøy

Når du skal nappe brynene dine, bør du ha godt lys og en god pinsett. Med et lite håndspeil og et stort speil som viser hele ansiktet kommer du langt.

Likt er ikke alltid lett

Ikke gjør det éne øyebrynet ferdig før så kopierer det på den andre siden. Det er sjelden at vi er helt symmetriske i ansiktet. Det smarteste er å nappe et par hår på den ene siden, før du gjør det samme på den andre siden. Sjekk hele tiden i det store speilet at uttrykket blir jevnest mulig.

Skap et løft

Er du ute etter å skape en større bue over øynene, gjør du øyebrynet smalere på det høyeste punktet. Slik sminker du øynene større.

SE VIDEO med kks skjønnhetsekspert Helge Borgen: Slik gjør proffene det.

Lett styling

Form brynene med et stylingprodukt når du har sminket deg. Det finnes spesialprodukter for øyebrynene, men litt vanlig hårspray eller gelé som du fordeler mellom tommel- og pekefinger før du former brynene fungerer også fint. Vær oppmerksom på at noen stylingprodukter for hår inneholder sterke ingredienser, og kan gjøre at du reagerer på dem i ansiktshuden selv om du ikke reagerer i hodebunnen.

Gå til en salong

Får du grunnformen laget av en hudpleier eller stylist, er det ikke så vanskelig å vedlikeholde brynene hjemme på badet. Tar du en kikk på brynene et par ganger i uka, ser du hva som har vokst ut siden sist.

Lurer du på hvordan stjernene alltid ser så prikkfrie ut? Her får du de beste av stjernestylistenes hemmelige triks.

Klar for noe nytt til øynene?


Nå er det spesielt mange fine øyeskygger i butikkene som er perfekte til naturlige bryn. De er i litt annerledes farger enn de gamle klassikerne, og skal legges på en ny måte. Her får du vite hvordan.


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer