Sex Og Samliv

Slik får du selvtillit i senga

– Øv deg på å være naken, sier ekspert.

ØV DEG PÅ NAKENHET: Ifølge eksperten Dag Eian elsker menn når jenter tør å slippe seg løs. Det er nemlig selvtilliten som avgjør hvor sexy du er, og ikke badevekta.  Foto: WavebreakMediaMicro - Fotolia
ØV DEG PÅ NAKENHET: Ifølge eksperten Dag Eian elsker menn når jenter tør å slippe seg løs. Det er nemlig selvtilliten som avgjør hvor sexy du er, og ikke badevekta. Foto: WavebreakMediaMicro - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Åh, om man bare hadde vært en sexy fristerinne, eller i det minste bare litt mer sexy.

Har du tenkt denne tanken kanskje? Den hyggelige sannheten er at alle er sexy, ja, inkludert deg. Sexy er ikke en frøken Norge-tittel som deles ut til noen utvalgte få. Derimot er det noe som bare du selv kan bestemme at du er. Selvtillit er nemlig sexy!

Selvtillit er ikke en slik ting du bare kan gå på butikken og skaffe deg – den må jobbes med. For at denne prosessen skal bli enklere kan det første steget på veien være å finne ut nettopp hvorfor du føler deg usikker i senga.

LES OGSÅ: Er selvtilliten på bånn?

Redd for å være «slutty»

Sosialcoach og foredragsholder i kurs på mannlig seksualitet, Dag Eian, har inntrykk av at et sterkt kroppsfokus i samfunnet er kvinners vanligste hindring. Men han tror også at noen er redd for å bli stemplet som billig ved å være seksuelt frampå.

– Det siste kan vi bare avfeie med en gang. De fleste menn elsker å ha sex med jenter som er seksuelt utagerende og kan fortelle oss hva de liker. For å ta en kjapp parallell; mange menn legger mye innsats og stolthet i å tilfredsstille sin partner i senga, og når en kvinne forteller mannen hva hun liker gir hun han «skattekartet» han trenger. Det tar all gjettingen ut av sexen og han kan umiddelbart gi henne den nytelsen hun vil ha. Han får en egoboost, hun får nytelse. Det er vinn-vinn for begge parter, sier han til KK.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.